Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Alergie a ekzémy - Ach ten ekzem

od dannii » Pon Dec 15, 2008 11:39 pm

no ahoj,prave mi muz dopiekol bezlepkovy chlebik,on je totiz pekar :idea: :idea: :idea: .mam ho doma,tak to musim vyuzit,je nam krasne,ked sa neskriabeme,hned je to uplne ine dieta.som rada,ze sa vam dari,zajtra idem kupit bezlepkovu muku a struhanku na kapra,tak som zvedava.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Str Dec 17, 2008 9:07 pm

ahojky takého mužíka aj ja berem nepožičiaš?? :lol: :lol: tak čo ako stále ste pekní?? ja aby som neporiekla (klop-klop) je dobre a aj voľakedy čo sa vyhadzovala z určitých potravín, tak teraz nie :P jedine keď šálik má na pusine tak sa mi zdá , že tá brada stále reaguje neviem či materiál, alebo prach, alebo aviváž musím odsledovať :wink: ...a ozaj malá čo vraví na tú stravu, chutí jej?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Dec 17, 2008 9:13 pm

no ahoj Emi,sme krasni.stale a vyzera to,ze jej naozaj po cely cas robil zle lepok.som rada,ze ste zdravi.muzicka nedam za nic na svete,je to moja zivotna laska a naj muzik na svete.aj ked vie byt aj riadny betar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .avivaz si sleduj,mne sa osvedcila kuschen z rakuska ta mackova.malej chuti a poviem ti,ze som si uz zvykla a drobec tiez.viditelne jej to prospieva a mne sa ulavilo,vobec sa neskrabeme,stale pozeram,ci sa nam nieco neobjavi,ale nic,to bude vo mne dlho,strach a obava,ale snad bude dobre,klop,klop :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Str Dec 17, 2008 9:24 pm

teším sa, že vám je dobre :lol: a to je čo tá kuschen, ešte som to nepočula a si tak ako ja, každé ráno dobre že ju nezrengenujem očami či nie je vyhádzaná :lol: :lol: ...ja som pri malej neskoro zmenila doktorku, táto dotiahne všetko do konca...a dúfam že už bude len dobre
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Dec 17, 2008 9:26 pm

je to taka mackova avivaz.je fakt vyborna a nevadi detickam s ekzemom
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Dec 17, 2008 10:19 pm

jasa tiez hrozne bojim,vzdy rano najviac,az sa bojim na nu pozriet,ale muzicek mi hovori,ze bude dobre,tak sa snazim tomu uveerit.chudatko moje,uz si dist vytrpela :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Štv Dec 18, 2008 12:06 am

aha už som pochopila, len si napísala, že malej chutí :shock: :shock: a to ma zmiatlo :lol: ..ináč dostať ju aj na slovensku??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Dec 18, 2008 12:21 am

nie nedostat,ale keby si chcela,tak ja chodim pravidelne,mozem ti kupit a poslat postou,to nie je problem :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Dec 18, 2008 10:32 am

Emi sme stale krasni,akurat mame zase soplik,dva dni dozadu sme boli na kontrole,asi ked sme cakali,sa na nas nieco znova prilepilo :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Štv Dec 18, 2008 9:41 pm

Danii to by bolo super s tou avivážou a hlavne keď ju máš odskúšanú ja potom dávam niekedy bez aviváže, ale prádlo sa mi zdá tvrdé a nevonia :D aký objem má tá aviváž a cena?používala by som len keby perem malej veci... ja som bola najstaršiu dcéru dať zaočkovať pred 2 týždňami a len som :shock: :shock: nikto tam nebol, tak som dala Emku tiež zaočkovať proti pneumokoku aj chrípke a hneď mi urobila aj 3-ročnú a som taká rada nemusím tam ísť keď bude nával, lebo zákon schválnosti vždy mi ochorela :evil: a proti chrípke som ju dala prvý krát, tak uvidím :wink: ..a neznášam, keď mi malá ochorie vtedy sa jej oslabí imunita a hneď sa to prejaví na tváričke :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Dec 18, 2008 9:54 pm

to pozname,ja ju dat nemozem zaockovat,kvoli tym testom :( .avivaz vychadza 2,90eura,ked je v akcii,tak dve,objem je 1,5litra.pojdem po sviatkoch do rakuska tak ti na skusku vezmem.ja ppouzivam zelenu s aloe vera,je naozaj velmi dobra. :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Štv Dec 18, 2008 10:26 pm

budem rada, veď to je super cena :!: a ešte keď splní svoj cieľ :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Dec 18, 2008 11:02 pm

urcite splni,ked pojdem tak ti vezmem a jednu alebo 2?staviam stromcek tak odbieham
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Ned Dec 21, 2008 11:30 pm

ahojky môžeš aj dve, my máme na pravom líčku vyhádzané :( boli sme u svokry a zabudla som jej zobrať vankúšik :( porazí ma, aj my čakáme na živý stromček a umelý už mohol stáť :roll: a malá ako?? pomáha bezlepková?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Ned Dec 21, 2008 11:33 pm

ahoj Emi pomaha,ale mame pre zmenu anginu,tak to vidiet,lebo hrozne slzi a sopli,tak tak na tvaricke sme tiez vyhadzani :( :( :( .s tym vankusikom to poznam,tiez sa mi to stava a hned to potom vidiet.inac sa mame fajn,stromcek stoji,darecky nakupene,rybka vykuchana,uz moze jezisko prist :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .po Novom Roku idem do Rakuska,tak ti vezmem avivazky.Emi a odkial si presne,lebo si mi este nepisala
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť