Jarka29 píše:My vytazene zeny s 3 DETMI....mame na to pravo,no nie?adinka33 píše:ja som taka ista![]()
![]()
takze v pohodke....
jarka, mas uplnu pravdu, ale povedz to mojmu mangelikovi, lebo on si mysli, ze cele dnicky nic nerobim....
Jarka29 píše:My vytazene zeny s 3 DETMI....mame na to pravo,no nie?adinka33 píše:ja som taka ista![]()
![]()
takze v pohodke....

to aj moj....ale som ho nechala doma sameho s detmi na 4 dni a ked som sa vratila ma vital s otvorenou narucou zbity ako pesadinka33 píše:Jarka29 píše:My vytazene zeny s 3 DETMI....mame na to pravo,no nie?adinka33 píše:ja som taka ista![]()
![]()
takze v pohodke....
jarka, mas uplnu pravdu, ale povedz to mojmu mangelikovi, lebo on si mysli, ze cele dnicky nic nerobim....![]()
![]()

Jarka29 píše:to aj moj....ale som ho nechala doma sameho s detmi na 4 dni a ked som sa vratila ma vital s otvorenou narucou zbity ako pesadinka33 píše:Jarka29 píše:My vytazene zeny s 3 DETMI....mame na to pravo,no nie?adinka33 píše:ja som taka ista![]()
![]()
takze v pohodke....
jarka, mas uplnu pravdu, ale povedz to mojmu mangelikovi, lebo on si mysli, ze cele dnicky nic nerobim....![]()
![]()
,potom zmenil nazor ze to neni len tak mat 3 dni na krku a okrem toho chod domacnosti atd.....

Vo mne to uz vybuchlo a kedze zijeme v zahranici tak som sa zobrala na slovensko za rodinou ze si musim oddychnut a bolo....treba raz za cas,no nie?zasa idem vo februaryadinka33 píše:Jarka29 píše:to aj moj....ale som ho nechala doma sameho s detmi na 4 dni a ked som sa vratila ma vital s otvorenou narucou zbity ako pesadinka33 píše:Jarka29 píše:My vytazene zeny s 3 DETMI....mame na to pravo,no nie?adinka33 píše:ja som taka ista![]()
![]()
takze v pohodke....
![]()
,potom zmenil nazor ze to neni len tak mat 3 dni na krku a okrem toho chod domacnosti atd.....
no ja keby som mala moznost, okamzite padam z domu a necham mu tiez vsetko na krku a uz si viem velmi zivo predstavit, ze by si aj vlasy vytrhaval a v kuse by vyvolaval, aby som sa vratila, lebo nevie co skor....![]()
![]()
asi to tak spravim, lebo ma jeduje
![]()

Velka britania...konkretne severne irsko....uz vyse 2,5 roka.....ale slovensko mam stale rada a rada sa tam vraciamadinka33 píše:jarka, to je super...a kde zijete?

NO Dublin Je Irska republika,my sme severne irsko takze Velka Britania.....sme slovaci vsetci,najmensie sa nam narodilo uz tu,ma 15 mesiacov uz.....je nam tu fajn,ziaden stres co sa tika financii a zivota,mame domisko v prenajme,vyplata kazdy tyzden a financna vypomoc od statu kedze ja nerobim.....nic nam nechyba....sluzby super,co sa tika vybavovaciek na uradoch nic nehrozi vsetko cez telefon a cez postu...takze paradicka....sme spokojny,deti melu za 2 roky anglicky ze neviem o com tociaadinka33 píše:fihaa ste obaja slovaci, ale iba ty? a deticky? ako myslim, ze aku mate narodnost? aj moj kamos je uz 6 rok tiez v Irsku, tusim v Dubline /no neviem ci je to tam/ a raz za cas sem pride....a ako tam je? da sa to?

Jarka29 píše:NO Dublin Je Irska republika,my sme severne irsko takze Velka Britania.....sme slovaci vsetci,najmensie sa nam narodilo uz tu,ma 15 mesiacov uz.....je nam tu fajn,ziaden stres co sa tika financii a zivota,mame domisko v prenajme,vyplata kazdy tyzden a financna vypomoc od statu kedze ja nerobim.....nic nam nechyba....sluzby super,co sa tika vybavovaciek na uradoch nic nehrozi vsetko cez telefon a cez postu...takze paradicka....sme spokojny,deti melu za 2 roky anglicky ze neviem o com tociaadinka33 píše:fihaa ste obaja slovaci, ale iba ty? a deticky? ako myslim, ze aku mate narodnost? aj moj kamos je uz 6 rok tiez v Irsku, tusim v Dubline /no neviem ci je to tam/ a raz za cas sem pride....a ako tam je? da sa to?

Hlavne koli praci,byvali sme v 2 izbaku v trnave,ja som z blavy....no a jedneho dna prepustili muzika z dobre plteneho fleku a zhodou okolnosti aj sused prisiel o robotu a tak sadli do auta a davaj sem....mali tu niakych znamych....no dopadlo to tak ze skoncili na druhom konci a potom sme prisli aj my za muzom.....je tu super...okrem zravotnictva,ale to je nadlho....adinka33 píše:Jarka29 píše:NO Dublin Je Irska republika,my sme severne irsko takze Velka Britania.....sme slovaci vsetci,najmensie sa nam narodilo uz tu,ma 15 mesiacov uz.....je nam tu fajn,ziaden stres co sa tika financii a zivota,mame domisko v prenajme,vyplata kazdy tyzden a financna vypomoc od statu kedze ja nerobim.....nic nam nechyba....sluzby super,co sa tika vybavovaciek na uradoch nic nehrozi vsetko cez telefon a cez postu...takze paradicka....sme spokojny,deti melu za 2 roky anglicky ze neviem o com tociaadinka33 píše:fihaa ste obaja slovaci, ale iba ty? a deticky? ako myslim, ze aku mate narodnost? aj moj kamos je uz 6 rok tiez v Irsku, tusim v Dubline /no neviem ci je to tam/ a raz za cas sem pride....a ako tam je? da sa to?
no tak super...a sli ste tam koli praci? no aj ja by som najradsej niekam vypadla, kebyze mame taku moznost....