Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Batoľa 1 až 3 roky - PLLLLIENKY Už VIAC NIE!!!

PLLLLIENKY Už VIAC NIE!!!

od MajcaRia » Pon Jan 05, 2009 2:15 pm

Maminky mám problé zo svojím 2,5 ročným synčekom, nechce sa mi pýtať na nočník...ak ho naňho položím tak v pohode sa mi vypišká, ale akonáhle mu dám plienku ani ho nenápadne že niejaký nočník existuje...čo robiť??? skúšala som aj tak, že som mu dala slipy ale vždy mi cvrká a všimne si že je niečo mokré v slipoch aj ukazoval, ale mám len kopec prania a prezliekania...neviem kedy sa mi začne pýtať ani po zadku ked mu dám tak nepomáha...Nájde sa tu niekto kto má s tým skúsenosti a poradí mi???? a ináč som pridala túto tému do Blacklistu tak sa ospravedlňujem, píšte prosím túto ...dik za pochopenie :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od danabr » Pon Jan 05, 2009 2:28 pm

dobry deň vidim,že ste utrapena,tak moja skusenosť s našim synčekom ,ma 2 ročky,začali sme odúčať keď mal 1,5 ročka... :roll: aj my sme mali všade mlačky ,ale prešlo to a teraz fungujeme tak,že cez deň sme dole bez...a davam plienku iba na noc,zobudi sa suchy alebo iba ma cvrknute,takže my sme to celkom super zvladli,chce to len trpezlivosť :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pon Jan 05, 2009 2:33 pm

danabr dakujem ja som tiež začala odkúčať skôr no ked mal len jeden rôčik tak neúspešné vraveli že skoro a teraz v lete som skúšala tiež ale nato mi dosť ochorel, hnačkoval...chudátko každú pol hodinka...takže to bola hrúza sama osebe...a trvalo to skoro mesiac..no potom sme ho troška ľútovali tak sme to enchali tak...ale uvedomila som si že už by bolo načase prestáť z plienkami, aj sa pokúšam ale neúspešné :cry: zatiaľ
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pon Jan 05, 2009 2:38 pm

Moja dcera už nema plienky asi 2 týždne ani v noci.ma 2 roky aj 2 mesiace.Išlo to tak samo od seba,vobec sme sa nestresovali z nočníkom.Niekde som čítala,že ak sa dieta nenaučí za 2 tyždne na nočník,tak treba počkat.A u chlapcov je to prevda,že im to trvá dlhšie.A mz sme sa to naučili tak,ze ked isla mamina cikať tak aj mackovia a aj Ivanka.Tak prajem vele trpezlivosti...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od danabr » Pon Jan 05, 2009 3:40 pm

ked možem tak poradim,ale každe dieťa je ine a malinky keď bol medzitym chory...tak to je ine...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 05, 2009 3:56 pm

moja mala ma 2roky a 2mesiace a asi 2tyzdne je bez dennych plienok,skusali sme od roku a pol ,ale viac bolo na zmi ako v nocniku,nechala som ju tak a pred Vianocami to prislo samo,zacala nam sama chodit na serblik,ja som kukala jak blba,ze preco leti cez cely byt a ona potrebovala cikat.teraz nas cakaju nocne,niekedy ma suchu plienku a niekedy total precikanu,tak myslim,ze nocne si nechame do jari,je to velmi individualne,starsia dcerka nemala vobec plienky od 17mesiacov ani nocne,sama sa pytala a tato si dava nacas,neriesit a chlapci su pomalsi,to je pravda :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pon Jan 05, 2009 6:02 pm

maminky dakujem určite všetko vyskúšam ak sa bude dať, samozrejme nič na silu nechcem robiť ani nerobím...len si myslím že už na čase....odhodiť plienky a zabudnúť na nich ...len dufam že v lete budeme fungovať už bez nich :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pon Jan 05, 2009 6:04 pm

a ináč som sa chcela ešte spýtať či nemáte niektorá z vás doma dozy od nutrilonu, od čajíkov alebo od kávy Caro...výmenila by som dozy za niečo pekné z môjho albumčeka ak by ste si vybrali...v tej istej hodnote dakujem za ochotu spolupracovať vopred :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 05, 2009 7:10 pm

ja mam dozy a kolko chces?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cvilinge » Pon Jan 05, 2009 8:02 pm

MajcaRia píše:a ináč som sa chcela ešte spýtať či nemáte niektorá z vás doma dozy od nutrilonu, od čajíkov alebo od kávy Caro...výmenila by som dozy za niečo pekné z môjho albumčeka ak by ste si vybrali...v tej istej hodnote dakujem za ochotu spolupracovať vopred :wink:

No ja som pred sviatkami vyhodila asi trinásť dóz od hipp čajov :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 05, 2009 8:15 pm

ja mam tie od Nutrilonu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pon Jan 05, 2009 11:03 pm

cvilinge to vážne???keby som to bola vedela....škoda :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pon Jan 05, 2009 11:04 pm

daniii a koľko máš??? :wink: potešila si ma :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lianka » Uto Jan 06, 2009 12:11 am

Co s tym robis?Servitkovu techniku trenujes? :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Jan 06, 2009 12:02 pm

kazdy mesiac 6,teraz mam doma 5prazdnych.kolko ich potrebujes?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť