MajcaRia píše::shock: alex to fakt....polročné???![]()
![]()
![]()
jeminééé...
fakt, a možno ani toľko nemalo

evvvka píše:Ahojte.Ja poradit neviem,ale aspon sa pochvalim.Plienok som nakupila do zasoby,ale vždy som si povedala,že s nacvikom na WC začneme od 18 mesiacov.Začali sme od 19,lebo som leniva,ale ked maminy deti vo veku mojej dcery nacvicovanie už zacali,tak som sa odhodlala aj ja.Malej to trvalo len tri dni,kym sa začala pytat.Nechala som ju bez plienky,len v pančuchach a stale,ked sa pocikala som ju prezliekla.Do tyždna už bola bez plienky aj na noc.Teraz ma 20 mesiacov a už ani nepamatam,že by sa pocikala.Aj v noci sa pyta.Toto je naša skusenost s odučanim od plienok.

dannii píše:Majca nic si z toho nerob.on to zvladne.nechaj ho tak,on na to pride,ked nie teraz,tak na jar urcite

evvvka píše:MajcaRia - nič si z toho nerob - on sa to skor,či neskor nauči - pytat sa.
Ja mam taky problem so staršou dcerou - pije ešte stale mlieko z flašky (6 - ročna).Ked jej nedam do flaše,tak nevypije.Baby na fore mi poradili,nech ju necham,ved ono ju to do 18 - tky určite prejde.
Tak ti poviem tolko,aj vy mate do 18 - tky času dost![]()
![]()
.

evvvka píše:MajcaRia - nič si z toho nerob - on sa to skor,či neskor nauči - pytat sa.
Ja mam taky problem so staršou dcerou - pije ešte stale mlieko z flašky (6 - ročna).Ked jej nedam do flaše,tak nevypije.Baby na fore mi poradili,nech ju necham,ved ono ju to do 18 - tky určite prejde.
Tak ti poviem tolko,aj vy mate do 18 - tky času dost![]()
![]()
.

alex píše:fúúúú, no to už je teda veľká baba na flašumy sme ju malému zrušili nedávno, asi pred mesiacom (teraz má 2r.9mes) a veľmi rýchlo pochopil, že flaše sú iba pre bábätká
![]()
Teraz pije večer mlieko z pohárika (obyčajného skleneného) a ráno už nie. Veď ono netrba dieťaťu mlieko dávať stoj čo stoj, malý mi jedáva jogurty, aj syry, keď tak spravím polievku z mlieka...