dannii píše:ahojte kocenky?neni toto diskusia o dietke ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasne sak piseme,nezereme,dietujeme

lulyinka píše:martuskab píše:Prečo?lulyinka píše:a ja by som chcela revat aby bol // ale co s toho ked nemam s kym urobit //ciarocky![]()
lebo som sama....som rozvedena.....

sandras píše:lulyinka píše:martuskab píše:Prečo?lulyinka píše:a ja by som chcela revat aby bol // ale co s toho ked nemam s kym urobit //ciarocky![]()
ved to ja viem![]()
ozi, čo robíš TY v teme dieta, však si štíhla ako ihla a ešte aj kočka na pohladanie

Jarka29 píše:ja zatial 29 ale oslavujem kazdy rok 25

bubufo píše:jaaajto bola taka metafora
mam 33 a 6 rocnu dievku a 3 rocneho chalana a sibe mi to stale na 17 tak asi preto

Aj mne sa to na 25ťke zastaviloJarka29 píše:ja zatial 29 ale oslavujem kazdy rok 25

ja viéééééééééééém,ja len,ze sranda.teraz som dojedla ggrep a bol vybornybubufo píše:dannii píše:ahojte kocenky?neni toto diskusia o dietke ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasne sak piseme,nezereme,dietujeme

lulyinka píše:sandras píše:lulyinka píše:martuskab píše:Prečo?lulyinka píše:a ja by som chcela revat aby bol // ale co s toho ked nemam s kym urobit //ciarocky![]()
ved to ja viem![]()
ozi, čo robíš TY v teme dieta, však si štíhla ako ihla a ešte aj kočka na pohladanie
cau moja Sandruška.....mam ja mafinky ....aj kufor nosim zo sebou.....a poriadny![]()
mam 66kil....ale co s toho ked nemozem chudnut koli chrbtici a aj zaludku....

Jarka29 píše:ja zatial 29 ale oslavujem kazdy rok 25

lulyinka píše:cau moja Sandruška.....mam ja mafinky ....aj kufor nosim zo sebou.....a poriadny![]()
mam 66kil....ale co s toho ked nemozem chudnut koli chrbtici a aj zaludku....

to je taky stavnaty.....dobre nam je....martuskab píše:Aj mne sa to na 25ťke zastaviloJarka29 píše:ja zatial 29 ale oslavujem kazdy rok 25![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
To je taký super vek.![]()
![]()
![]()

paradajka píše:dannii píše:ahojte kocenky?neni toto diskusia o dietke ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aj mna to napadlo,tak aby sme nevysli z temy,kazda zajtra napise kolko schudla.ja akurat pučím krovky z Polska.

paradajka píše:bubufo píše:jaaajto bola taka metafora
mam 33 a 6 rocnu dievku a 3 rocneho chalana a sibe mi to stale na 17 tak asi preto
No vidis a ja som ti naletela.Tak to je super si mlada a pekna....a nie 40 ročna,sranda ako si clovek urobi predstavu podla jednej jedinej vety..