dva biele jogurty, 1 vajce, 1 vanilinovy cukor, 8PL polohrubej muky, pol kavovej lyzicky sody bicarbony.
akurat som ich dorobila preto som si spomenula

1dominika píše:pridám aj ja jeden na kuracie placky. Kuracie mäso pokrájam na malé kocky, pridám celé vajcia /podľa toho koľko je prs-na 600g-4vajcia/, lyžičku škrobovej múčky, korenie, soľ, sladkú červenú papriku, kari a nadrobno pokrájanú cibuľlku. Cez noc nechám odležať a potom dávam na rozhriatu panvicu lyžicou placky a vysmažím. Dobrá je k tomu ryža a zeleninový šalát.
Dobrú chuť.

ta potahovana je lahucka,robila som ju malej a no problem,lahke lahkeparadajka píše:Ja momentalne pozeram na MB torty,su užasne.Ja vobec nic nepečiem,ale taku poťahovanu chcem vyskusat!Fakt krásne,niektore baby su šikovne.

dannii píše:ta potahovana je lahucka,robila som ju malej a no problem,lahke lahkeparadajka píše:Ja momentalne pozeram na MB torty,su užasne.Ja vobec nic nepečiem,ale taku poťahovanu chcem vyskusat!Fakt krásne,niektore baby su šikovne.

domi ja som robila normalne piskotove cesto,karamelovu plnku s ovocim a potah z jojo cukrikov a ten ta asi zaujima,takze 2balenia jojo cukrikov das do misi s trochou vody a rozpustis v mokrovlnke,cele to tak napuchne,potom zoberies varechu a praskovy cukor a miesas,ked uz to s varechou nejde robim to rucne ale na doske s praskovym cukrom,kym nevznikne hmota ako modulit.a potom uz len na solamyle vyvalkas a hodis na tortu a pookrajujes.aby sa ti leskla,tak ju na konci potri vodou a bude krasna1dominika píše:tak šup sem s tým receptom vyskúšam aj ja.

presne tak,kym su teple,tak vmiesas.ja som tiez tak robila,ale starsej.inac ta hmota je velmi mnam,robila som z nej aj postavicky.eminga píše:Dannii už ma čaká upečená tortička a večer ju idem poťahovať z tých jojo cukríkov, potrebujem aj zafarbiť, mám tekuté farbivo poraď ako?? do tých cukríkov pokým sú teplé??