A paradajkovu polievku, maly ju miluje

a kde mam?to by som si dala.ja som robila kapra,pyre a fazulovu polievku a co zajtra?asi zemiakove placky s masom,rychle a mnamlianka píše:dannii, ty si taka sikulka!!!!dnes som robila salat cestoviny, zelenina mrazena,sunka, jogurtova tatarka, syr.Mnam, mnam...
A paradajkovu polievku, maly ju milujeDot sa inspirujem na mmb.

no ved to,co si varilalianka píše:Co kde mas?!NechapemZemiakove placky su super...len mne naposledy nedsadli a celu noc som zvracala

no super,tak mam co varit v piatok skusim.dnes sme mali rukavicky a super,rucicky tepluckelianka píše:Jaaaj, v mojej hlaveVed to je easy.1 balik cestovin, ja som dala vretienka,zeleninu trosku zohriat na oleji, pridat sunku.V mlieku roztopit syr, ochutit, sol, korenie, bylinky...plus ta jogurtova tatarka.Hotovo!

malej sa velmi paca,chodila v nich aj po byte a ona ze pracuje,tak som sa smialalianka píše:som sa chcela opytat prave, ze ako sluzia![]()
Tak super, tesim sa!

to moze byt mnam,kedy grilujes?pridembubufo píše:aj ja pridam mnam salatcinska kapusta,kukurica,uhorka,redkovka,paradajka (a v podstate hociaka zelenina ) krabie tycinky
krabie tycinky pokrajam trocha oprazim
vsetko sa to potom zmiesa a porcia sa poleje francuzskym dresingom
no paraada a ak ma byt sytejsi davam cestovinu najcastejsie tie kratke trubicky
ja ho davam ako prilohu napr. ku grilovanym stehnam

skoda ,ze tu nebyvas blizucko,prisla by som.co mas za ruru?bubufo píše:danii ako tak na to kukam asi uz v nedelumam ruru s grilom a to tie stehna chutia ako ked ich von na grile urobis no bomba pozyvam ta srdecne