ahoj,a kolko ma drobcek?ako vam to ide?11zdenka11 píše:ahojte mamicky od vcera odvykam malu od plienok.tak zatial sa drzim pred chvilou som jej dala plienku lebo pojde buvat.ale uvidime ako to pojde dalej
ahoj,a kolko ma drobcek?ako vam to ide?11zdenka11 píše:ahojte mamicky od vcera odvykam malu od plienok.tak zatial sa drzim pred chvilou som jej dala plienku lebo pojde buvat.ale uvidime ako to pojde dalej

evvvka píše:alex píše:fúúúú, no to už je teda veľká baba na flašumy sme ju malému zrušili nedávno, asi pred mesiacom (teraz má 2r.9mes) a veľmi rýchlo pochopil, že flaše sú iba pre bábätká
![]()
Teraz pije večer mlieko z pohárika (obyčajného skleneného) a ráno už nie. Veď ono netrba dieťaťu mlieko dávať stoj čo stoj, malý mi jedáva jogurty, aj syry, keď tak spravím polievku z mlieka...
alex - Keby si videla s akou nechutou ona pije to mlieko z pohara.Kupili sme pohare od vymyslu sveta - akože na mliečko.V Mš vypije z pohara,ale to musi
.Jogurty nechce a na syr nema tiež chut každy den.Mliečne polievky nevarim - niekedy tej mladsej,ale velmi malo
.Ja sa spolieham,že v prvej triede sama odhodi flašku,dufam,že jej to nebude naozaj trvat až do 18-tky
.Najlepšie,že mladšia dcera nikdy cumel nemala a mlieko mi pije z flaše,ale so sosaka,nie cumla.

11zdenka11 píše:ahojte mamicky od vcera odvykam malu od plienok.tak zatial sa drzim pred chvilou som jej dala plienku lebo pojde buvat.ale uvidime ako to pojde dalej

no tak parada,nam to trvalo,absolutne ignorovala,ze je pocurana,az pre vianocami zacala sama z nicoho nic chodit sama cikat a teraz uz len na noc,ale j to je plienka sucha11zdenka11 píše:moja mala ma 20 mesiacov.raz jej uslo.vzdy mi povie ze bobo ked sa vycika.dvakrat sa vycikala do zachoda.ale vcera sa aj vykakala.

a kolko ste sa odnaucali?ja ked som citala tu jeden clanok ze nejakej mamicke par dni skoro som odpadla.zavidim takymto mamickam.dufam ze nam to nebude dlho trvatdannii píše:no tak parada,nam to trvalo,absolutne ignorovala,ze je pocurana,az pre vianocami zacala sama z nicoho nic chodit sama cikat a teraz uz len na noc,ale j to je plienka sucha11zdenka11 píše:moja mala ma 20 mesiacov.raz jej uslo.vzdy mi povie ze bobo ked sa vycika.dvakrat sa vycikala do zachoda.ale vcera sa aj vykakala.

no do tyzdna sme boli uplne ouceny.11zdenka11 píše:a kolko ste sa odnaucali?ja ked som citala tu jeden clanok ze nejakej mamicke par dni skoro som odpadla.zavidim takymto mamickam.dufam ze nam to nebude dlho trvatdannii píše:no tak parada,nam to trvalo,absolutne ignorovala,ze je pocurana,az pre vianocami zacala sama z nicoho nic chodit sama cikat a teraz uz len na noc,ale j to je plienka sucha11zdenka11 píše:moja mala ma 20 mesiacov.raz jej uslo.vzdy mi povie ze bobo ked sa vycika.dvakrat sa vycikala do zachoda.ale vcera sa aj vykakala.

Majca neboj,to pride a potom bude bez plienok do tyzdna aj nocnych,tak to byvaMajcaRia píše:baby závidím vám...môj ešte stále nič...nepýta sa a nepýta sa !!!no musím len čakať...![]()

dannii píše:Majca neboj,to pride a potom bude bez plienok do tyzdna aj nocnych,tak to byvaMajcaRia píše:baby závidím vám...môj ešte stále nič...nepýta sa a nepýta sa !!!no musím len čakať...![]()

MajcaRia píše:evvvka a neskúšala si malej urobiť ryžu v mliečku je to chutné napr. s grankom na vrchu ...aj výživné...skús
11zdenka11 píše:TAK DNES SME SA AJ VYKAKALI DVA KRAT DO PLIENKY A ASI TRI KRAT DO NOHAVICIEK TAK NAM TO IDE.DUFAM ZE ZAJTRA TO BUDE LEPSIE