Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Batoľa 1 až 3 roky - PLLLLLLIEEEENKYYYY Už VIAC NIE!!!!

od dannii » Pia Jan 16, 2009 1:49 pm

11zdenka11 píše:ahojte mamicky od vcera odvykam malu od plienok.tak zatial sa drzim pred chvilou som jej dala plienku lebo pojde buvat.ale uvidime ako to pojde dalej
ahoj,a kolko ma drobcek?ako vam to ide?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pia Jan 16, 2009 2:04 pm

evvvka píše:
alex píše:fúúúú, no to už je teda veľká baba na flašu :roll: my sme ju malému zrušili nedávno, asi pred mesiacom (teraz má 2r.9mes) a veľmi rýchlo pochopil, že flaše sú iba pre bábätká :wink: :lol: Teraz pije večer mlieko z pohárika (obyčajného skleneného) a ráno už nie. Veď ono netrba dieťaťu mlieko dávať stoj čo stoj, malý mi jedáva jogurty, aj syry, keď tak spravím polievku z mlieka...

alex - Keby si videla s akou nechutou ona pije to mlieko z pohara :roll: .Kupili sme pohare od vymyslu sveta - akože na mliečko.V Mš vypije z pohara,ale to musi :lol: .Jogurty nechce a na syr nema tiež chut každy den.Mliečne polievky nevarim - niekedy tej mladsej,ale velmi malo :oops: .Ja sa spolieham,že v prvej triede sama odhodi flašku,dufam,že jej to nebude naozaj trvat až do 18-tky :lol: .Najlepšie,že mladšia dcera nikdy cumel nemala a mlieko mi pije z flaše,ale so sosaka,nie cumla.

evvvka a neskúšala si malej urobiť ryžu v mliečku je to chutné napr. s grankom na vrchu ...aj výživné...skús :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pia Jan 16, 2009 2:04 pm

11zdenka11 píše:ahojte mamicky od vcera odvykam malu od plienok.tak zatial sa drzim pred chvilou som jej dala plienku lebo pojde buvat.ale uvidime ako to pojde dalej

držím všetky palčeky nech vám to vyjde :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Pia Jan 16, 2009 2:25 pm

moja mala ma 20 mesiacov.raz jej uslo.vzdy mi povie ze bobo ked sa vycika.dvakrat sa vycikala do zachoda.ale vcera sa aj vykakala.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Jan 16, 2009 2:30 pm

11zdenka11 píše:moja mala ma 20 mesiacov.raz jej uslo.vzdy mi povie ze bobo ked sa vycika.dvakrat sa vycikala do zachoda.ale vcera sa aj vykakala.
no tak parada,nam to trvalo,absolutne ignorovala,ze je pocurana,az pre vianocami zacala sama z nicoho nic chodit sama cikat a teraz uz len na noc,ale j to je plienka sucha
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Pia Jan 16, 2009 2:36 pm

dannii píše:
11zdenka11 píše:moja mala ma 20 mesiacov.raz jej uslo.vzdy mi povie ze bobo ked sa vycika.dvakrat sa vycikala do zachoda.ale vcera sa aj vykakala.
no tak parada,nam to trvalo,absolutne ignorovala,ze je pocurana,az pre vianocami zacala sama z nicoho nic chodit sama cikat a teraz uz len na noc,ale j to je plienka sucha
a kolko ste sa odnaucali?ja ked som citala tu jeden clanok ze nejakej mamicke par dni skoro som odpadla.zavidim takymto mamickam.dufam ze nam to nebude dlho trvat
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Jan 16, 2009 2:47 pm

11zdenka11 píše:
dannii píše:
a kolko ste sa odnaucali?ja ked som citala tu jeden clanok ze nejakej mamicke par dni skoro som odpadla.zavidim takymto mamickam.dufam ze nam to nebude dlho trvat
no do tyzdna sme boli uplne ouceny.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Pia Jan 16, 2009 2:52 pm

tak to je super.a kolko ma tvoja mala
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Jan 16, 2009 3:04 pm

2roky a 2mesiace,neponahlala sa :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Pia Jan 16, 2009 3:06 pm

dannii píše:2roky a 2mesiace,neponahlala sa :lol: :lol: :lol:
tak ale sikulka. :) :) :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pia Jan 16, 2009 4:08 pm

baby závidím vám...môj ešte stále nič...nepýta sa a nepýta sa !!!no musím len čakať... :roll: :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Jan 16, 2009 4:30 pm

MajcaRia píše:baby závidím vám...môj ešte stále nič...nepýta sa a nepýta sa !!!no musím len čakať... :roll: :(
Majca neboj,to pride a potom bude bez plienok do tyzdna aj nocnych,tak to byva :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pia Jan 16, 2009 7:27 pm

dannii píše:
MajcaRia píše:baby závidím vám...môj ešte stále nič...nepýta sa a nepýta sa !!!no musím len čakať... :roll: :(
Majca neboj,to pride a potom bude bez plienok do tyzdna aj nocnych,tak to byva :wink:

fakt danni tak to sa potom teším papa :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Pia Jan 16, 2009 8:51 pm

TAK DNES SME SA AJ VYKAKALI DVA KRAT DO PLIENKY A ASI TRI KRAT DO NOHAVICIEK TAK NAM TO IDE.DUFAM ZE ZAJTRA TO BUDE LEPSIE
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evvvka » Pia Jan 16, 2009 9:32 pm

MajcaRia píše:evvvka a neskúšala si malej urobiť ryžu v mliečku je to chutné napr. s grankom na vrchu ...aj výživné...skús :wink:

Ona vobec nema take krupice ani pudingy rada - niektore su fakt fajne,aj ju donutim ochutnat,ale ked nechce,tak nechce :? .

11zdenka11 píše:TAK DNES SME SA AJ VYKAKALI DVA KRAT DO PLIENKY A ASI TRI KRAT DO NOHAVICIEK TAK NAM TO IDE.DUFAM ZE ZAJTRA TO BUDE LEPSIE

Len to nevzdavaj :wink: .Aj moja mala sem - tam take dni,že sa už nepocikavala a v jeden den sa aj 3x.To patri k tomu :wink: .

Držim vam tiež palce,nech vam to pojde tak rychlo,ako nam.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť