Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - REZERVÁCIA

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

REZERVÁCIA

od pranado » Pia Aug 15, 2008 11:23 am

Urcite by bolo lepsie, keby sa REZERVACIA nezobrazila az ked otvorim inzerat. Mohlo by sa to dat do predu, aby to bolo vydiet. Co vy na to :?:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Pia Aug 15, 2008 11:57 am

Chceme pri tom nahlade inzeratu ponechat len zakladne informacie..na to je ten detail aby sa pripadny zaujemca o tovare dozvedel viac...takze neuvazujeme o tom.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mimado » Sob Aug 16, 2008 11:28 pm

No ja by som tiez bola za, aby uz v nahlade bolo vidno , ze vec je rezervovana, zbytocne nebudem okienko otvarat, ked viem ,ze to uz kupit nemozem.
Myslim ,ze to nieje zly napad.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od maca793 » Sob Sep 13, 2008 11:18 pm

mimado má pravdu. som za
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od matinka3 » Ned Sep 14, 2008 9:32 am

Pripajam sa k babam.Naco mam pozerat inzerat ktory je uz rezervovany? Nepotrebujem o nom vediet viac ked ho uz nemozem kupit. Naozaj zbytocne klikanie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Ned Sep 14, 2008 11:28 am

ja myslim ze je to dobre tak ako je to teraz, ved ked je vec rezervovane, neznamena ze je predana,. A dotycny ju nemusi ani kupit, rezervaciu moze aj zrusit. Aj ja som uz prejavila zaujem o rezervovanu vec keby ju ten prvy kupujuci odmietol.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od paulinah » Ned Sep 14, 2008 5:38 pm

suhlasim s maruskou
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mimado » Pon Sep 15, 2008 10:15 pm

marrusska píše:ja myslim ze je to dobre tak ako je to teraz, ved ked je vec rezervovane, neznamena ze je predana,. A dotycny ju nemusi ani kupit, rezervaciu moze aj zrusit. Aj ja som uz prejavila zaujem o rezervovanu vec keby ju ten prvy kupujuci odmietol.

Tak na taketo pripady by boli dobre hodnotenia, a ked by sa to stalo mne, ze kupujuci nejavi zaujem o vec co si rezervoval, zohladnim to v hodnoteni. Ved babybazar nieje na zabavu, pokial som si ista ze tu vec chcem na 100 % , az vtedy si ju rezervujem.
Tak urcite by ma ta rezervacia v nahlade potesila. A vonkoncom by to bolo jednoduchsie aj pre vas, ked si chcete kupit aj rezervovanu vec, ved by to bolo vidno v nahlade, ze tam je rezervacia.
Naposledy upravil mimado dňa Uto Sep 23, 2008 7:53 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od maca793 » Sob Sep 20, 2008 10:36 pm

ja rezervujem vec max. na 3 dni a potom rezerváciu ruším v prípade, že do 3 dní nedostanem žiadnu odpoveď aj s adresou.
Zvyknem rezervačku dať aj vtedy, keď ma žiadajú o premeranie vecí. ale to neznamená, že by bola automaticky vec predaná. ak sa kupujúca ohlási, že si neželá danú vec kúpiť, rezervačku ruším.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lucmar » Ned Sep 21, 2008 2:57 pm

suhlasim s tym, ze rezervacia by mala byt oznacena. Prave som zbytocne otvarala asi 2 veci :?, ktore uz boli rezervovane. Stacila by nejake oznacenie R, to je jedno. Admin skus to prehodnotit. :!: :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Uto Sep 23, 2008 1:30 am

Možno niečo vymyslime.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť