Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nespoľahliví inzerenti - babybazar verzus internetove obchody..

od pindo19 » Pon Sep 15, 2008 8:38 pm

Takze neviem co riesite. Jednoducho ste neseriozna osoba,ktora si nedodrzi ani vlastne slovo. :?:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od danulka0011 » Pon Sep 15, 2008 8:49 pm

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od danulka0011 » Pon Sep 15, 2008 8:50 pm

pindo = no teba riesit naozaj nebudem,nepoznam ta,neviem cosi zac, ani som s tebou v zivote ziadny obchod neuzavrela ,takze si nechaj svoje trapne poznamky o mojej serioznosti.. :idea: :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Sep 15, 2008 9:03 pm

danulka0011 píše:pindo = no teba riesit naozaj nebudem,nepoznam ta,neviem cosi zac, ani som s tebou v zivote ziadny obchod neuzavrela ,takze si nechaj svoje trapne poznamky o mojej serioznosti.. :idea: :twisted:

Nechápem prečo sa navážate do "pindo19" napísala iba pravdu...keďže predávate NOVÝ tovar, tento zákon sa na Vás vzťahuje!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pindo19 » Pon Sep 15, 2008 9:07 pm

Alex, dakujem!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od matinka3 » Pon Sep 15, 2008 9:09 pm

No ja by som sa asi pri kupe takych siat najprv premerala a pytala by som si aj rozmery siat a az potom kupovala...Vlastne ja si pytam rozmery vzdy, aj ked kupujem detom.Ved ani vsetkym detom vsetky veci nemusia sadnut. No nie?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od danulka0011 » Pon Sep 15, 2008 9:09 pm

opakujem to naposledy, nechajte si poznamky o mojej serioznosti...
a to ze ma niekto iny nazor alebo nieco napise ine ,, tak to je hned navazanie__ ??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od matinka3 » Pon Sep 15, 2008 9:25 pm

pasavec píše:pretoze su mi saty siroke cez prsia a mensie cislo by mi bolo uzke cez boky

chcela by som vidiet o ktore saty sa to vlastne jedna... toto mi nejde do hlavy co su to za saty
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Sep 15, 2008 9:45 pm

Danulka máte pravdu :roll:

Vás vystihuje super táto veta:"Nakolko ide o bazar tak sa ziadny zakon na to nevztahuje." Poradíte mi ako sa to robí, že zrovna na Vás sa ŽIADNY zákon nevsťahuje?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od matinka3 » Pon Sep 15, 2008 9:53 pm

Alex a vies o ake saty sa jedna ked dotycna napisala ze: pretoze su mi saty siroke cez prsia a mensie cislo by mi bolo uzke cez boky
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Sep 15, 2008 9:56 pm

matinka3 píše:Alex a vies o ake saty sa jedna ked dotycna napisala ze: pretoze su mi saty siroke cez prsia a mensie cislo by mi bolo uzke cez boky

Martinka3 teraz sa už nebavíme o šatách, ale o novom tovare ...všeobecne, aké závezky z toho plynú.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od danulka0011 » Pon Sep 15, 2008 10:32 pm

Alex,,, este vas to bavi ? Kopirujete tu prispevky, chytate sa viet ktore som napisala,,,Je tu podmienka ze sa tu nemozu predavat nova veci?
A vobec nechapem preco ma stale riesite, ked ja sa vas na VAS nazor nepytam ale v diskusii vystupujete stale len a len VY a nik iny.. melete stale dokola tie iste veci ktore sme si precitali asi 15krat dokola.....,
ja osobne tovar predavam pre firmu, predavam pre nich, ako som spominala,,,neviem preco by zrovna mne mala prist kontrola, ked ja mam tovar u nich na sklade? Ha??
To su take detaily ktore vas zaujimat nemusia naozaj..
Ako to ja s nimi mam zazmluvnene, no nehnevajte sa, ale toto je uz naozaj moje sukromie a do toho vas NIC NENI ...

A jedna sa o hnede saty, cena 1290 sk, hnede saty so stuzkou../ su hned na prvej strane// pre tych ktory sa ma pytaju cez odkazy o ktore saty ide...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Sep 15, 2008 10:39 pm

Danulka.....ja sa iba držím Vášho príspevku....vy ste ho sama napísala, tak si hádam aj za tým stojíte, nie?...a ak ste nepostrehla, toto je diskusia,ja si môžem napísať svoj názor aj keď sa ma VY naň nepýtate :roll: Ja chápem, že Vám je to nepríjemné teraz to obhajovať,keď sama viete, že ste si to iba "prikrášlila" aby sa Vám to hodilo ako potrebujete. A za to, že vy predávate pre firmu s ktorou ste okrem iného zazmluvnená (ako ste sama napísala) ešte neznamená, že za tovar ktorý predávate nezodpovedáte.

P.S. šaty sú stiahnuté z netu a nemáte tam ani reálne fotky, takže nikto nemôže posútiť či tej kúpujúcej sadli alebo nie :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od danulka0011 » Pon Sep 15, 2008 10:46 pm

Prekrucate ale neva..
Realne fotky robim mamickam na poziadanie, sama dobre viete ze sa najdu velice zhave damy ktore si foto velmi radi kopiruju.. ved tot nedavno som konkretne JA riesila adidas bundicku ktoru mi jedna dama skopirovala,a nakoniec to bola podvodnicka.
Fotky mam k dispozicii na poziadanie.
S vami koncim, nemame uz viac o com diskutovat..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od danulka0011 » Pon Sep 15, 2008 10:53 pm

nabuduce si citajte este raz,,foto su k dispozicii kazdej jednej ktora si napise ze chce fotky...
idem mimo. Tuto diskusiu povazujem za ukoncenu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť