Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Poradíme si navzájom???

Poradíme si navzájom???

od karin2007 » Pon Sep 22, 2008 8:03 pm

Píšem sem prvýkrát a potrbovala by som poradiť.Jednej pani som predala novú len dva krát oblečenú súpravu Nike veľkosť XL.Chcela ju poslať na dobierku tak som jej ju poslala.Dnes mi napísala,že chce súpravu ak je to možné vrátiť,lebo že jej sú nohavice dlhé.Tá súprava je bez chyby a pani nechcela vedieť jej miery takže ja nevidím dovod jej vrátiť peniaze.Čo mám robiť poradte mi.Mám tu dobré zákazníčky nechcem o nich prísť,ale ani nechcem aby si niekto o mne myslel,že som mrcha.Prosím poradte.Maťa. :? :roll: :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Sep 22, 2008 8:08 pm

Ahoj, noja osobne by som peniaze nevrátila, nakoľko si mohla kupujúca predtým pozisťovať miery a všetko okolo :wink: no ak by si sa rozhodla peniaze vrátiť, tak až potom ako ti balíček zašle späť a ty si odkontroluješ tú súpravku (či nie je náhodou poškodená). A ešte určite by som nepreplácala poštovné! pretože nie si navine, že jej nie je dobrá. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ahoj Alex.

od karin2007 » Pon Sep 22, 2008 9:17 pm

Ahoj Alex,ďakujem Ti za radu.Tá súprava,ktorú som tej dáme predala je bez poškodenia!!!Takže ja jej peniaze nemienim rátiť,mala najskor než ju kúpila požiadať nech jej ju premeriam,čo ona nespravila.Takže nevidím dovod jej vracať peniaze.Pa Maťa.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katreniakova » Štv Okt 02, 2008 8:40 pm

Správne, nevracaj jej peniaze... :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Nevracaj peniaze

od najaaa » Pia Okt 03, 2008 5:26 pm

vsak nech si ju ta dotycna pofoti a da inzerat.Urcite ju preda.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od danabr » Pia Nov 14, 2008 4:58 pm

veď sa dajú skratiť tie nohavice,robi z komara somara...ja si davam skracovať rifle u nas za 60,-sk...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Sob Jan 03, 2009 5:17 pm

presne nevracaj peniaze, určite nie, nohavice sa dajú skrátiť...a miery si mohla zistiť skôr než to od teba kúpila, takže ty určite niesi na vine :) a ak nieje spokojná je to jej problém, nech to dá k svojím inzerátom a hotovo!!!! a ako to dopadlo?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od babysen » Pia Jan 01, 2010 3:03 pm

nič v zlom ale ja by som peniaze vrátila. keby že nakupuješ napr. v quelle nikto ti nebudete premeriavať tovar. Objednáš si a ak ti nesadne tak vrátiš.
Jasné že poštovné si uhradíš sama ale peniaze ti vrátia.
Pri obchode by malo isť hlavne o dobré meno. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pia Jan 01, 2010 3:07 pm

Ale to bol používaný tovar, nie nový....

...inak tiež dosť stará duskusia :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od macusik » Pia Jan 08, 2010 3:11 pm

babysen píše:nič v zlom ale ja by som peniaze vrátila. keby že nakupuješ napr. v quelle nikto ti nebudete premeriavať tovar. Objednáš si a ak ti nesadne tak vrátiš.
Jasné že poštovné si uhradíš sama ale peniaze ti vrátia.
Pri obchode by malo isť hlavne o dobré meno. :wink:
Viem,že je to stará diskusia,ale ked nakupuješ aj v Quelle,tak tam máš predsa tabuľku a veľkosti a máš to tam v cm.Pomerám,pozriem číslo a potom odmerám.A presne ako baby vraveli,že skrátiť sa to dá,horšie by to bolo,keby boli krátke :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť