Však práve - to bude čistá trápenica??!! A rada tu s Vami ostanem - už dlho nemala čas... Stále sa len naháňam teraz ten jarmok dotoho - to tu dosť budem teraz chýbať!!!
prídu naši a já musím mať všetko tip-top!!! Včera som poumývala okná a prala všetko čobolo možné... ešte do soboty budem 5krát - mám tu len kopec vecí na žehlenie???!!! Nenávidím žehliť!!!!!!! ale najhoršie je, že si nemám čo obliecť!!!
PIPULA,uz som sa tesila,ze nakupim od teba,manzel ich miluje /snad viac ako mna / a nastresuj,aj my mame v nedelu u nas hody,pridu nasi,a ja nic upratane,menu na obed ziadne,akurat zakusky som dala napiect...
To budeme spolu hodovať ja som tiež objednala zákusky a však obedné menu máš jednoduché: predsa : kačka a dalšie rezne a šalát... ....
A krovky zbožňujem aj ja
Ja urcite budem mat pecenu kacicu /neznasam to/,ale kazdy rok to robim,pretoze vsetci ostatni to mozu,dalej zemiakovy salat /ten milujem/ a zvysok nemam este domysleny...
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť