dannii píše:no,snad to pomoze,ja sa tiez tesim,ze tam ideme.mala pohodka,len skrabaky,ale uz sdme zvyknute,myslis,ze bude spat v postielke?
hahaha placal jak blazon a ked som ho smarila do nasej postele len prevratil oci a zaspal.
dannii píše:no,snad to pomoze,ja sa tiez tesim,ze tam ideme.mala pohodka,len skrabaky,ale uz sdme zvyknute,myslis,ze bude spat v postielke?

dannii píše:myslela som si,ze to tak bude.kup mu zabranu,,co sa da namontovat na vasu postel,maju to v leidli,stoji to okolo 500sk

bubufo píše:dannii píše:myslela som si,ze to tak bude.kup mu zabranu,,co sa da namontovat na vasu postel,maju to v leidli,stoji to okolo 500sk
preco v lidli vyhodne kupi od kikusovej![]()
![]()
![]()
![]()

dannii píše:bubufo píše:dannii píše:myslela som si,ze to tak bude.kup mu zabranu,,co sa da namontovat na vasu postel,maju to v leidli,stoji to okolo 500sk
![]()
![]()
![]()
ty kozo blba![]()
![]()
![]()
![]()

bubufo píše:dannii píše:bubufo píše:dannii píše:myslela som si,ze to tak bude.kup mu zabranu,,co sa da namontovat na vasu postel,maju to v leidli,stoji to okolo 500sk
![]()
![]()
![]()
ty kozo blba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ste sa vysankovali? ja som hodila maleho slofika, ako dobre ze chlap ostal doma a nemusela som s malou na gymnastiku. dobre mi to padlo sa mi nikde dnes nechcelo

dannii píše:bubufo píše:dannii píše:bubufo píše:dannii píše:myslela som si,ze to tak bude.kup mu zabranu,,co sa da namontovat na vasu postel,maju to v leidli,stoji to okolo 500sk
![]()
![]()
![]()
ty kozo blba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ste sa vysankovali? ja som hodila maleho slofika, ako dobre ze chlap ostal doma a nemusela som s malou na gymnastiku. dobre mi to padlo sa mi nikde dnes nechcelo
lasko cely den som doma,som hnila vijst na ulicu,nikam som nesla

adinka33 píše::lol:![]()
![]()
![]()
zdraviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim heeeeeeeeeeeeerecky,,, :mrgreen:
![]()
![]()
![]()

swedulka píše:adinka33 píše::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tééééé hééééééééérečky ma tu len obchádzajú....

adinka33 píše:swedulka píše:adinka33 píše::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aj mna...svinuchy...poobede som ich krasne pozdravila a nist![]()
![]()
![]()
![]()

swedulka píše:adinka33 píše:swedulka píše:adinka33 píše::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aj mna...svinuchy...poobede som ich krasne pozdravila a nist![]()
![]()
![]()
![]()
si to predstav!!!
nasla si tie fotečky,ci uz si sa snimi nadobro rozlucila?