Dufam,že ti to pomôže . Malému Markovi to na obličky pomohlo......Kedy idete oslavovať?dannii píše:Este nie,teraz som pisala s Natus,nemohla som,lebo tu bola svokra

Ahoj Adinka.adinka33 píše:ahoooooooooooooojte hviezdy,,,,ako???

martuskab píše:Dufam,že ti to pomôže . Malému Markovi to na obličky pomohlo......Kedy idete oslavovať?dannii píše:Este nie,teraz som pisala s Natus,nemohla som,lebo tu bola svokra

martuskab píše:Ahoj Adinka.adinka33 píše:ahoooooooooooooojte hviezdy,,,,ako???
Posledne som ťa tu nestihala.
Ako sa máš? Už si bola na tej magnetickeJ?

No to je sila...budem ti držať palce.Ja ked som šla,tak ma objednali asi za týžden.adinka33 píše:martuskab píše:Ahoj Adinka.adinka33 píše:ahoooooooooooooojte hviezdy,,,,ako???
no ajooooj,,,![]()
ako sa mam, aaaaaaaaaaale okaaaaaaa, az na to, ze som bud vadna ja alebo ini![]()
![]()
![]()
![]()
nebola, lebo najblizsi termin maju az 5.5., tak mi to vybavuju, aby som sla skor,,,,tak potom dam vediet,,,
a vy ako? co domcek? a krpaty? uz ma zubky? tusim si pisala, ze uz zacal chodit, no tak paradicka, len to chodenie za nim

Dani,no ty budeš šleha.dannii píše:martuskab píše:Dufam,že ti to pomôže . Malému Markovi to na obličky pomohlo......Kedy idete oslavovať?dannii píše:Este nie,teraz som pisala s Natus,nemohla som,lebo tu bola svokra
na pol deviatu mame stol,tak sa vytesujem,hrozne,dam si moje milovane saticky,opetky a pojdem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

martuskab píše:No to je sila...budem ti držať palce.Ja ked som šla,tak ma objednali asi za týžden.adinka33 píše:martuskab píše:Ahoj Adinka.adinka33 píše:ahoooooooooooooojte hviezdy,,,,ako???
no ajooooj,,,![]()
ako sa mam, aaaaaaaaaaale okaaaaaaa, az na to, ze som bud vadna ja alebo ini![]()
![]()
![]()
![]()
nebola, lebo najblizsi termin maju az 5.5., tak mi to vybavuju, aby som sla skor,,,,tak potom dam vediet,,,
a vy ako? co domcek? a krpaty? uz ma zubky? tusim si pisala, ze uz zacal chodit, no tak paradicka, len to chodenie za nim
Zubky máme tri a derú sa dalšie![]()
![]()
v noci zle spinká,ale aspon pospí cez den.
Domček zatiaľ čakáme,niečo sme našli,ale nemá to pivnicu,ale ináč je super. Musíme ale najprv mať kupca na byt
Za týžden mi príde mamka,tak sa teším už teraz.

dannii píše:martuskab píše:Dufam,že ti to pomôže . Malému Markovi to na obličky pomohlo......Kedy idete oslavovať?dannii píše:Este nie,teraz som pisala s Natus,nemohla som,lebo tu bola svokra
na pol deviatu mame stol,tak sa vytesujem,hrozne,dam si moje milovane saticky,opetky a pojdem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

martuskab píše:jej a kde?
Pri PIešťanoch,asi 6km.Som zvedavá,či nám to vyjde,lebo ma to tu už nebaví...
A tvoji chalani ako?