swedulka píše:adinka33 píše::lol:![]()
krasne dobre ranecko
![]()
![]()
bréééé ráánočkooo...

adinka33 píše:swedulka píše:adinka33 píše::lol:![]()
krasne dobre ranecko
![]()
![]()
bréééé ráánočkooo...
no caveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesky...

swedulka píše:adinka33 píše:swedulka píše:adinka33 píše::lol:![]()
krasne dobre ranecko
![]()
![]()
bréééé ráánočkooo...
Si tu včera chýbala,nejako to tu zapadá prachom

adinka33 píše:swedulka píše:adinka33 píše:swedulka píše:adinka33 píše::lol:![]()
krasne dobre ranecko
![]()
![]()
bréééé ráánočkooo...
no aj som tu bola aj nie, lebo najstarsi sa furt chcel hrat nejake hry, tak som to nakoniec vzdala,,,,ale co som pozerala, tak tu v podstate nebol niktosom bola vcera u dani na navsteve, a tak sme statocne vseeeeeeeeeeeeeeeetky heeeeeeeeeeeeeerecky poohovarali

swedulka píše:adinka33 píše:swedulka píše:adinka33 píše:swedulka píše:adinka33 píše::lol:![]()
krasne dobre ranecko
![]()
![]()
bréééé ráánočkooo...
no aj som tu bola aj nie, lebo najstarsi sa furt chcel hrat nejake hry, tak som to nakoniec vzdala,,,,ale co som pozerala, tak tu v podstate nebol niktosom bola vcera u dani na navsteve, a tak sme statocne vseeeeeeeeeeeeeeeetky heeeeeeeeeeeeeerecky poohovarali
No krááásne ,to preto sa mi doprdele cely den čkalo!!!!

swedulka píše:Inak som dopila kávu a chystam sa trosku poupratovať,neskor pojdeme von...ked nezačne pršať

adinka33 píše:patrikja píše:ahojte zienky,mi sme uz od 6,00 v nohach,malemu idu zubky tak mame prebdene noci i dni![]()
![]()
ahojcek,,,tak momentalne my pauzujeme od zubov, ale do teraz sme si s nimi uzivali...![]()
a z piatka na sobotu a zo soboty na nedelu sme aj teplotkovali, takze boli obidve noci fajnove,,,

cvilinge píše:adinka33 píše:patrikja píše:ahojte zienky,mi sme uz od 6,00 v nohach,malemu idu zubky tak mame prebdene noci i dni![]()
![]()
ahojcek,,,tak momentalne my pauzujeme od zubov, ale do teraz sme si s nimi uzivali...![]()
a z piatka na sobotu a zo soboty na nedelu sme aj teplotkovali, takze boli obidve noci fajnove,,,
aj my sme do rána teplotovali,,som sa ništ nevyspala

swedulka píše:cvilinge píše:adinka33 píše:patrikja píše:ahojte zienky,mi sme uz od 6,00 v nohach,malemu idu zubky tak mame prebdene noci i dni![]()
![]()
No sa vyspis asi až v drevenej posteli!ale to nás je asi viac

baby nestraste,tam sa ja neponahlam,radsej vydrzim,to ja muza prezit chcem a ten mi je o 9 rokov mladsiadinka33 píše:swedulka píše:cvilinge píše:adinka33 píše:patrikja píše:ahojte zienky,mi sme uz od 6,00 v nohach,malemu idu zubky tak mame prebdene noci i dni![]()
![]()
...sa k vam pridam, tiez sa vyspim az tam![]()
![]()

patrikja píše:baby nestraste,tam sa ja neponahlam,radsej vydrzim,to ja muza prezit chcem a ten mi je o 9 rokov mladsiadinka33 píše:swedulka píše:cvilinge píše:adinka33 píše:patrikja píše:ahojte zienky,mi sme uz od 6,00 v nohach,malemu idu zubky tak mame prebdene noci i dni![]()
![]()
...sa k vam pridam, tiez sa vyspim az tam![]()
![]()
![]()
![]()
musela by som ho matat ak by bol s inou v pelechu!!!
![]()
![]()