patrikja píše:no ja som pri mojom drobcovi nespala ako sa narodil a teraz ma 13mes.stale je kojeny,cumlik nechce takze spi na prsniku,len tak sa upokoji.no co uz musime to nieako prezit....
hahaha ja mam doma toto iste iba v mensom vydani tan cumel fakt chyba!!!!
patrikja píše:ahojte zienky,mi sme uz od 6,00 v nohach,malemu idu zubky tak mame prebdene noci i dni
ahojcek,,,tak momentalne my pauzujeme od zubov, ale do teraz sme si s nimi uzivali... a z piatka na sobotu a zo soboty na nedelu sme aj teplotkovali, takze boli obidve noci fajnove,,,
aj my sme do rána teplotovali,,som sa ništ nevyspala
No sa vyspis asi až v drevenej posteli! ale to nás je asi viac
...sa k vam pridam, tiez sa vyspim az tam
baby nestraste,tam sa ja neponahlam,radsej vydrzim,to ja muza prezit chcem a ten mi je o 9 rokov mladsi musela by som ho matat ak by bol s inou v pelechu!!!
martuskaaaaa kde siiiii dalsia kolegina.mozeme zalozit fanklub
to je asi image mat mladsieho muza a plny dom deti
patrikja píše:ahojte zienky,mi sme uz od 6,00 v nohach,malemu idu zubky tak mame prebdene noci i dni
ahojcek,,,tak momentalne my pauzujeme od zubov, ale do teraz sme si s nimi uzivali... a z piatka na sobotu a zo soboty na nedelu sme aj teplotkovali, takze boli obidve noci fajnove,,,
baby nestraste,tam sa ja neponahlam,radsej vydrzim,to ja muza prezit chcem a ten mi je o 9 rokov mladsi musela by som ho matat ak by bol s inou v pelechu!!!
No poviem vam ja mam o 14 rokov starsieho muza a ani by ste nepovedaly
sisu22 píše:baby ja odpadnem!Dalsie nestastie...som teraz citala noviny,a spoloziacka zo strednej je mrtva
Ahoj sisu a čo sa jej stalo?
necitas plus jeden den? alebo,vraj to bolo vcera v spravach..zastrelili ju,este minuly rok,a pred tyzdnom nasli jej telo v akejsi studni.Boze ked som tie noviny otvorila,skroro som skolabovala
ahojte babulky,bola som na poste a cestou som sa zastavila na kavicku u brasulka.takze ja som mala o 9r starsieho prveho manzela a neklapalo nam to,po 10r som ho vymenila za terajsieho ktory je o 9r mladsi sme spolu uz treti rok a naozaj by som si ho nevymenila za nic na svete.a viete kte som ho lapla?lepsie povedane,lapol ma on,ale to je nepodstatne...na nete!!!
patrikja píše:ahojte babulky,bola som na poste a cestou som sa zastavila na kavicku u brasulka.takze ja som mala o 9r starsieho prveho manzela a neklapalo nam to,po 10r som ho vymenila za terajsieho ktory je o 9r mladsi sme spolu uz treti rok a naozaj by som si ho nevymenila za nic na svete.a viete kte som ho lapla?lepsie povedane,lapol ma on,ale to je nepodstatne...na nete!!!
patrikja píše:ahojte babulky,bola som na poste a cestou som sa zastavila na kavicku u brasulka.takze ja som mala o 9r starsieho prveho manzela a neklapalo nam to,po 10r som ho vymenila za terajsieho ktory je o 9r mladsi sme spolu uz treti rok a naozaj by som si ho nevymenila za nic na svete.a viete kte som ho lapla?lepsie povedane,lapol ma on,ale to je nepodstatne...na nete!!!
Ja som prave opak,mam starsieho manzela a tiez by som ho nevymenila za nic na svete a preco ti to neklapalo?
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť