ja som rychlo vykvackala pradlo,musim si vsetko spravit rano,vtedy mi je krpec najlepsi,potom len vymysla,musime sa hrat,citat...o 12,00chodi hajat a buva cca 3hod
tak to pekne,aj moji si pospia aj 3hod,ale to by som musela ležať nimi
buchto aj by som s krpcom spala aj 24 hodin keby chcel kaslat na ine,hlavne ze sme vynananí
ja som rychlo vykvackala pradlo,musim si vsetko spravit rano,vtedy mi je krpec najlepsi,potom len vymysla,musime sa hrat,citat...o 12,00chodi hajat a buva cca 3hod
buchto aj by som s krpcom spala aj 24 hodin keby chcel kaslat na ine,hlavne ze sme vynananí
Teba nejako tá jarná únava strasne zmohla,nie?
jj,som akasi unavenejsia,nez byvam,ale ja som vzdy rada spinkala...milujem spanok,mohla by som aj pol dna prespat a furt mi je malo...no uz nech je slniecko,to mi vzdy doda energie
To slniečko aj mne dáva energiu hlavne na upratovanie,to sa potom táák tešíím.Aj dnes ráno vyzeralo,ze bude krásne, a teraz sneží ...Ideme sa prejst,mala mi už nejakým zázrakom spí pred domom v kočiari.Tak zatiaľ páááá...
swedulka píše:To slniečko aj mne dáva energiu hlavne na upratovanie,to sa potom táák tešíím.Aj dnes ráno vyzeralo,ze bude krásne, a teraz sneží ...Ideme sa prejst,mala mi už nejakým zázrakom spí pred domom v kočiari.Tak zatiaľ páááá...
boze na co??? na upratovanie by mi nedalo energiu ani keby som vyhrala jackpot v lote nazdarek! ja idem zehlit ale najprv si pofajcim a pokavickujem
Alena,som tu da sa povedat nova som zaregistrovana od leta,ale na diskusiu som zacala chodit pozdejsie...
tak nazdarek buchto tesi ma...kludne ma volaj vase velicenstvo krasavico idem off,tak hadam sa dakto pripoji na kvakanie,mam robotky,kym krpec chrni,lupnem kavu a idem k vernej kamoske zehlicke paaaaaa
Alena,som tu da sa povedat nova som zaregistrovana od leta,ale na diskusiu som zacala chodit pozdejsie...
tak nazdarek buchto tesi ma...kludne ma volaj vase velicenstvo krasavico idem off,tak hadam sa dakto pripoji na kvakanie,mam robotky,kym krpec chrni,lupnem kavu a idem k vernej kamoske zehlicke paaaaaa
nazdarek buchty....ja mam ale radost...adi mi kuken na ten parfem a ty kokos sa podrzte: 50ml stoji 63eur,a ja som na jednej web stranke nasla 75ml za 51eur...aky rozdiel???ze?
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť