bubufo píše:sisu22 píše:hallo
halooo draha som uspavala nemohla ja tebe zdvihnuuuuuuuut

sisu22 píše:mas stastiebuchto ja ti s toho telefonatu s tym usmevom mam taku radost,aj by som sa opila

bubufo píše:sisu22 píše:mas stastiebuchto ja ti s toho telefonatu s tym usmevom mam taku radost,aj by som sa opila
si daj neeeja tiez cakam muza s ferentom ale nejak sa neraci dorucit
neboj bude okaaa chlap este olutuje ze zacal drazdit vcely

sisu22 píše:bubufo píše:sisu22 píše:mas stastiebuchto ja ti s toho telefonatu s tym usmevom mam taku radost,aj by som sa opila
nemozem,mutti dorazi az po polnoci,som sama doma,a maly kazdu chvilu knuci,tak musim byt triezvaa na tie tabletky,to by nedopadlo dobre...kua pijem caj,je to na kasel a priedusky,smrdi to jak pendrek,fuj,to je humus..ma tak teraz napadlo,zavolaj Liliputku do tejto temy,bude lietat perie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sisu22 píše:bubufo píše:sisu22 píše:mas stastiebuchto ja ti s toho telefonatu s tym usmevom mam taku radost,aj by som sa opila
nemozem,mutti dorazi az po polnoci,som sama doma,a maly kazdu chvilu knuci,tak musim byt triezvaa na tie tabletky,to by nedopadlo dobre...kua pijem caj,je to na kasel a priedusky,smrdi to jak pendrek,fuj,to je humus..ma tak teraz napadlo,zavolaj Liliputku do tejto temy,bude lietat perie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()