Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - odpoved a e-mail

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

odpoved a e-mail

od Danuska55 » Štv Aug 14, 2008 12:54 pm

mne osobne dost chyba presmerovanie sprav z Babybazaru na email.Bude to niekedy mozne, ???Lebo takto niekto odpoveda na emaili a niekto odpoveda na odkazy v spravach, a musim sa preklikavat stale dakujem za odpoved Daniela :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: odpoved a e-mail

od elefanto » Štv Aug 14, 2008 1:03 pm

Danuska55 píše:mne osobne dost chyba presmerovanie sprav z Babybazaru na email.Bude to niekedy mozne, ???Lebo takto niekto odpoveda na emaili a niekto odpoveda na odkazy v spravach, a musim sa preklikavat stale dakujem za odpoved Daniela :)

ano,mne tiez.Pisalala som si s jednou kockou cez babybazar a myslela som si ked my maily nechodia do schranky,za blbne server.moj mailovy. :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Štv Aug 14, 2008 1:57 pm

Máme to spravené tak, že len prvá kontaktná správa príde aj do schránky na portál aj do mailovej schránky. Potom už je na každom uživatelovi zvlášť ako sa rozhodne či bude komunikovať cez portál alebo cez mail... nechceme aby sa zbytovne posielali správy aj tam aj tam...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť