dannii píše:no moj kreten neni a neviem si predstavit,zeby bol,byt fakt na vsetko sama,to nee

sisu22 píše:bubufo píše:sisu si nainstaluj ten skype lebo ti ho ja pridem
ha si ma pobavila![]()
![]()

dannii píše:no to hej,ja chodim jednej aj druhej upratovat,im to pomoze a ja mam bubaciky

sisu22 píše:dannii píše:boli sme na kontrole na koznom ,nas pochvalila,ze je lepsie,ale nie uplne,dostali sme kremiky lieciky,tak bude dobre,zvladame bez hormonu
kuriatko moje,no tak sa tesim,aspon nieco...ty kokos,ja som dnes bola na navsteve,kamoska ma zobrala k jej kamoske,ma dvojicky,muza kretena a na vsetko je samano ja uz by som asi visela

sisu22 píše:dannii píše:no moj kreten neni a neviem si predstavit,zeby bol,byt fakt na vsetko sama,to nee
no a to si zober ze maju obrovsky dvojposchodovy dom...penazi jak ... a kamoska tomu jej manzelovi povedala,ze teda nech im aspon upratovat niekto chodi,ze je to na manzelku vela,a on ze nechce cudzich ludi v dome, a ze ona by sa potom nudila..iny debil...

cvilinge píše:sisu22 píše:dannii píše:boli sme na kontrole na koznom ,nas pochvalila,ze je lepsie,ale nie uplne,dostali sme kremiky lieciky,tak bude dobre,zvladame bez hormonu
kuriatko moje,no tak sa tesim,aspon nieco...ty kokos,ja som dnes bola na navsteve,kamoska ma zobrala k jej kamoske,ma dvojicky,muza kretena a na vsetko je samano ja uz by som asi visela
som sa zlakla,že si bola u mňa![]()
![]()

cvilinge píše:sisu22 píše:dannii píše:no moj kreten neni a neviem si predstavit,zeby bol,byt fakt na vsetko sama,to nee
no a to si zober ze maju obrovsky dvojposchodovy dom...penazi jak ... a kamoska tomu jej manzelovi povedala,ze teda nech im aspon upratovat niekto chodi,ze je to na manzelku vela,a on ze nechce cudzich ludi v dome, a ze ona by sa potom nudila..iny debil...
tak nie, ani prachy a ani dom nemáme![]()

cvilinge píše:sisu22 píše:dannii píše:boli sme na kontrole na koznom ,nas pochvalila,ze je lepsie,ale nie uplne,dostali sme kremiky lieciky,tak bude dobre,zvladame bez hormonu
som sa zlakla,že si bola u mňa![]()
![]()