anna28 píše:ahoj anna. nudim sa kym mala spi tak som si povedala ze nieco napisem ak sa iekto najde co pokeca
no neviem kde buchty su,o tomto case by tu aj mohli byt,inak zvacsa az po deviatej ked deturence chrnia
anna28 píše:ahoj anna. nudim sa kym mala spi tak som si povedala ze nieco napisem ak sa iekto najde co pokeca

si tu este?anna28 píše:ty vole ked ja s tym neviem robit to kde ti mam odpisovat ? ja nevidim co mi pise.

asi si sa na mna vy...anna28 píše:si tu este?anna28 píše:ty vole ked ja s tym neviem robit to kde ti mam odpisovat ? ja nevidim co mi pise.

anna28 píše:ty vole ked ja s tym neviem robit to kde ti mam odpisovat ? ja nevidim co mi pise.

no ta????sisu22 píše:anna28 píše:ty vole ked ja s tym neviem robit to kde ti mam odpisovat ? ja nevidim co mi pise.
boze ty si trumpetka!!!

anna28 píše:no ta????sisu22 píše:anna28 píše:ty vole ked ja s tym neviem robit to kde ti mam odpisovat ? ja nevidim co mi pise.
boze ty si trumpetka!!!

a ty tiez nemas co robit? mas deti? napis nejaku pikoskuanna28 píše:no ta????sisu22 píše:anna28 píše:ty vole ked ja s tym neviem robit to kde ti mam odpisovat ? ja nevidim co mi pise.
boze ty si trumpetka!!!

anna28 píše:a ty tiez nemas co robit? mas deti? napis nejaku pikoskuanna28 píše:no ta????sisu22 píše:anna28 píše:ty vole ked ja s tym neviem robit to kde ti mam odpisovat ? ja nevidim co mi pise.
boze ty si trumpetka!!!

napis mi kde to mam pisat aby sa mi to normalne ukazovalo a nie v tych kockach.ide mi to na nervysisu22 píše:anna28 píše:no ta????sisu22 píše:anna28 píše:ty vole ked ja s tym neviem robit to kde ti mam odpisovat ? ja nevidim co mi pise.
boze ty si trumpetka!!!
no ved to je uplne jednoduche,..
vydata?