Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - poradite mi prosim???

poradite mi prosim???

od jovano » Pia Máj 01, 2009 12:23 pm

Mile mamičky, chcel by som sa s vami poradit....mal som jednu kupujucu ktora chcela botasky s vnutornou dlzkou 25cm konkretne značku adidas...vedeli by ste mi poradit ake čislo by ste jej posalali vy?
ja som jej poslal 5.5 teda 39 nakolko mam doma jedny pumy, adidasi aj nike v tej velkosti a vsteky maju 25cm dokonca adidasi ta velkost 24,5...
mamička mi tvrdi ze mam zly meter tak by som poprosil o radu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pia Máj 01, 2009 12:52 pm

Ja by som povedala, že každá topánka je iná. Je potrebné premerať vnútornú dĺžku a neriadiť sa číslami. Mám dvoje pumy, jedny sú 5,5 a druhé 6 a obe mi sedia dobre a to mám 25cm nohu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od jovano » Pia Máj 01, 2009 1:31 pm

ano to je v poriadku ale viete ta pani mi tvrdi ze su ovela vacsie ze to je ovela viac cm co je podla mna nie pravda
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pia Máj 01, 2009 1:33 pm

jovano píše:ano to je v poriadku ale viete ta pani mi tvrdi ze su ovela vacsie ze to je ovela viac cm co je podla mna nie pravda

tak tomu teda neverím ani ja, že by boli väčšie :shock: pravdepodobne ich chce vrátiť.....možno sa jej nepáčia
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od patrikja » Pia Máj 01, 2009 1:52 pm

ja mam nohu 25cm,kupujem si velkost 39
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od irenaf » Pia Máj 01, 2009 1:56 pm

ahoj JOVANO:o))
pokial si si ista ,ze tie tenisky mali 25 cm.tak jej jednoducho a jasne napis ,ze si jej poslal tenisky ktore si vybrala v dlzke ktoru ziaddala. a pokial jej nesadnu alebo sa jej nepacia nech ich jednoducho preda dalej.. ty si jej poziadavkam vyhovela,a to ze ona teraz spekuluje je jej problem.mala si nohu odmerat poriadne.-to je moj nazor.
papa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od jovano » Pia Máj 01, 2009 2:51 pm

ako sa mi vidi ze spekuluje lebo manzelka ma nohu 25cmja ked dosli tak ich skusala ze či sadnu a boli dobre...no zfa najprv začala ze som jej poslat zle ze ona chcela na snurky ale botasky boli jasne na obrazku na suche zipsi.. a potom začala s tou to velkostou aj som jej slusne napisal ze teda ak ich nechce tak nech mi ich posle spat aj s visačkami krabicou ze si ich skontrolujem či su v poriadku tak ako som ich poslal a peniaze jej vratim na to mi povedala ze spat ich posielat nebude a da mi negativne hodnotenie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od halinka » Sob Máj 02, 2009 9:07 pm

ahoj jovano :D , ja mám nohu 25cm, a kupujem si č.39, ak pani špekuluje napíš jej že má tovar aký si objednala a to, že sa je nepáčia či si nevšimla že tam niešu šnúrky jej nedáva právo tovar vrátiť, obrázok si zverejnil a podľa neho sa jej páčili a preto ich asi chcela.... :lol: A prinajhoršom ich môže predať a u teba si objednať iné no pochybujem že by si jej ešte dáke predal. Držím palce aby si to čím skôr uzavrel a myslel na budúce zákazníčky, ktoré si pozrú dôkladnejšie fotku a presnejšie premerajú nohy hhihihi... :P :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

botasky na 25cm

od totemka » Str Máj 06, 2009 8:14 am

ahoj Jovano...ja mám veľkosť 38 a väčšinou je dĺžka pri nich 24cm..takže si myslím,že tých 25cm je akurát na veľkosť 39 :lol: chybu si neurobil,nedaj sa!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Str Máj 06, 2009 8:29 am

25cm je 39 cislo ale aj ja to vzdy premeriam
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Máj 06, 2009 9:53 am

25cm je č.38 (robila som v predajni s obuvou) ale záleží aj od šírky chodidla, a hlavne niektoré topánky sa robia aj na pol-čísla, takže radšej sa treba riadiť vnútornou dĺžkou ako číslom na topánke. Momentálne mám jedny topánky doma, kde je veľkosť napísaná č.40 a pritom sedia na 25cm nohu ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od jovano » Štv Máj 07, 2009 7:22 pm

Dakujem vam všetkym :D som rad ze som sa utvrdil v tom ze som poslal spravne čislo...ešte raz vdaka :D :lol: :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť