Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od Misiacik81 » Uto Okt 07, 2008 9:35 am

Babky zlaté,ja musím rezignovat tá moja malá nezavrie držku stále len fnučí.....idem snou von a nakúpit budem robit francúzske zemiaky zatial sa majte a pozdravujte detičky pá pá :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Uto Okt 07, 2008 9:35 am

mataklinec píše:
GingeRR7 píše:ale to urcitie nie!!! ja maaam .................
.....
.....19...........

no tak ty si sa tiez tak skoro vydavala a rodila ako ja :?
no rodila som 4dni pred 18 a vydata som este neni
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Uto Okt 07, 2008 9:36 am

ahojky...a pekny dnik...
ja dnes robim perkelt
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Uto Okt 07, 2008 9:38 am

ahojte, maminky, pekne dobre ranko prajem, Matka - vsetko naj, naj... tvojmu malickemu k takemu krasnemu sviatku 1 rocik :lol: mysiacik aj tvojej malickej tak dodatocne tiez vsetko naj, naj...k narodeninkam :D co sa tyka toho chodenia vasich drobcekov, ani jedna sa nemusite trapit, pokial uz idu tak, ze sa drzia vasich ruk alebo prejdu nejake 2-3 krocky sami, tak je vsetko v poriadku, oni len potrebuju najst odvahu a pustia sa sami ani nebudete vediet ako. moj najstarsi sa sam pustil, ked mal 1 rok a tyzden, prostredny sa sam pustil medzi 14 a 15 mesiacom a najmensi sa pustil sam po roku. oni len potrebuju cas, netreba pocuvat blbe recicky inych "mudrych" mamiciek, kazde dieta je individualne a kazde je prve v niecom inom :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Uto Okt 07, 2008 9:40 am

adinka33 píše:ahojte, maminky, pekne dobre ranko prajem, Matka - vsetko naj, naj... tvojmu malickemu k takemu krasnemu sviatku 1 rocik :lol: mysiacik aj tvojej malickej tak dodatocne tiez vsetko naj, naj...k narodeninkam :D co sa tyka toho chodenia vasich drobcekov, ani jedna sa nemusite trapit, pokial uz idu tak, ze sa drzia vasich ruk alebo prejdu nejake 2-3 krocky sami, tak je vsetko v poriadku, oni len potrebuju najst odvahu a pustia sa sami ani nebudete vediet ako. moj najstarsi sa sam pustil, ked mal 1 rok a tyzden, prostredny sa sam pustil medzi 14 a 15 mesiacom a najmensi sa pustil sam po roku. oni len potrebuju cas, netreba pocuvat blbe recicky inych "mudrych" mamiciek, kazde dieta je individualne a kazde je prve v niecom inom :wink:
dakujeme za podporu!!!! aky mas dnik?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mataklinec » Uto Okt 07, 2008 9:42 am

ahoj adinka, dakujem za gratulaciu a tiez za povzbudenie. ved ja si to tiez myslim, ze zacne ked bude naozaj pripraveny, nemozem ho predsa nutit, ked to este nedokaze
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Uto Okt 07, 2008 9:43 am

no uz si prisla na to co budes varit?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mataklinec » Uto Okt 07, 2008 9:45 am

GingeRR7 píše:ahojky...a pekny dnik...
ja dnes robim perkelt

no ja som tiez stihla vsetko v jednom roku. v januari som otehotnela, vo feb. som mala 18. v maji som zmaturovala v juni som sa vydavala a v septembri som rodila taky rok uz asi nebudem mat nikdy
a tiez ti zelam pekny dnik
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Uto Okt 07, 2008 9:48 am

tusim by som sa mala odtialto uz postavit...ale ako sa mi nechce
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mataklinec » Uto Okt 07, 2008 9:49 am

GingeRR7 píše:no uz si prisla na to co budes varit?

a aky perkelt ides varit?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mataklinec » Uto Okt 07, 2008 9:50 am

GingeRR7 píše:tusim by som sa mala odtialto uz postavit...ale ako sa mi nechce

ved ani mne sa nechce, ale ja mam cas do 14,00 vtedy chodia zoskoly moje starsie deti, tak do vtedy musim stihnut uvarit a upratat
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Uto Okt 07, 2008 9:51 am

mataklinec píše:
GingeRR7 píše:tusim by som sa mala odtialto uz postavit...ale ako sa mi nechce

ved ani mne sa nechce, ale ja mam cas do 14,00 vtedy chodia zoskoly moje starsie deti, tak do vtedy musim stihnut uvarit a upratat
kuraci smotanovy...tak to myslim stihas v pohode nie?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Uto Okt 07, 2008 9:55 am

dnicek mame pekny, moji traja lumpovia :twisted: su tu pri mne, no mam z nich dost, ani pomaly pisat mi nedovolia, musim im vymysliet nejaku zabavu, nech mam chvilku pokoj :) varit nemusim, nakolko mi vcera moj manzelicek navaril pre nas vsetkych rybku na prirodno narychlo opecenu v rure a zemiakovu kasu k tomu, no neviem, co im mame spravit zajtra, poradte mi nieco :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mataklinec » Uto Okt 07, 2008 9:55 am

jasne ze stiham, to by som si dala aj ja, ten perkelt. len nemam doma smotanu a nechce sa mi utekat do obchodu, dnes som straaasssne leniva :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mataklinec » Uto Okt 07, 2008 9:57 am

jaj adinka tebe je dobre, ked ti muzik vyvara a my si musime same :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť