Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - čo vy na toto? napíšte mi Váš názor...

od LubicaZiv » Štv Máj 14, 2009 10:07 am

A za dobierku(vrátenú) sa účtuje R-ko.. to, že to bolo poslané doporučene.. mám namysli listovú dobierku.. ak je to do pol kg, bez 1.triedy, tak je to 1 € :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Štv Máj 14, 2009 11:25 am

vladkaz1 píše:no v tomto sa ja nevyznam tak neviem reagovat kolko bude pani Vivien platit ked sa jej to vrati, ale o postovne ktore zaplatila pride.
Baby ved nerieste po predu este neni nic iste mozno zasielku preberie, mne to tak pripada ze keby bola neseriozna tak by vam ani neodpisala ze bude v zahranci..
Vcera sa napr. segre stalo ze jedna pani si u nej objednala satky dlho sa neozvala, tak sestra jej napisala, ze neeviduje zadnu pladbu a ci si to rozmyslela.
Vecer jej prisla posta a pisal jej muz ze pani mala vaznu autonehodu,sestre to bolo az trapne, ze ich vlasne otravovala ... takze su aj seriozny ludia.. Pockajte si ja by som jej napysala ze dobierku moze prebrat aj clen rodiny.

Vladka, čítala si ich dialóg?Kupujúca písala, že tam poslala sestru a od nej chceli kupujúcej preukaz.Taká sprostosť.Keby už chceli OP, tak od osoby, ktorá dobierku vypláca a preberá na pošte.Ja tiež nechcem nikoho dopredu osočovať, ale toto je dosť čudné.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Máj 14, 2009 11:43 am

no ja mam taky pocit ze si kazda posta urcuje vlastne pravidla.a to viem aj s vlastnej skusenosti a uistuje ma v tom aj precitanie tejto diskusie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Štv Máj 14, 2009 11:44 am

natusa píše:no ja mam taky pocit ze si kazda posta urcuje vlastne pravidla.a to viem aj s vlastnej skusenosti a uistuje ma v tom aj precitanie tejto diskusie

Asi je to tak :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Štv Máj 14, 2009 11:48 am

Podľa tohoto, to mali jej sestre vydať:

http://www.posta.sk/page/95
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivien166 » Štv Máj 14, 2009 2:44 pm

diky za vaše príspevky,ale už sa mi stallo že sa dobierka vrátila a musela som zaplatiť 1,30 eur takž aj to poštovné čo príde späť balík pošta dá zaplatiť mne :cry: , a ja tiež objednávam dobierkou a bolo tak že prevzal manžel a nechceli od neho len peniažky a podpis a musel dopísať,že manžel to je všetko ,takže uvidím a potom vám napíšem ako som dopadla,ale odvtedy ako mi napísla tú odpove*ď nenapísla a neverím že nemá možnosť dostať sa na net,ale neva však už len niečo bude ahojte
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vladkaz1 » Štv Máj 14, 2009 3:45 pm

Ahojte ,ano citala som dialog :wink: a mne sa stalo, ze ked som bola v nemocnici mojmu muzovi nechceli dat dobierku na moje meno, bolo to sice do vlastnych ruk ,ale povedali mu ze musi mat moje splnomocnenie.
Takze preto som napisla prispevok pred, nezastavam si nikoho len reagujem :lol:
Ja som mala tiez kopu zlych skusenosti ,ale aj viem pochopit ,ked sa fakt nieco stane najpr. si to vydiskutujem s kupujucou alebo predavajucou nez napísem o nej ptrispevok, pokial by nereagovala, potom by som to riesila ..
Ale je pravda je to vec nazoru :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivien166 » Štv Máj 14, 2009 4:33 pm

diky za vaše príspevky,ale ja som už dostala späť jednu dobierku a musela som zaplatiť 1,30 za poštovné,však aj to dali uhradiť mne že to prišlo späť to píšem mamičke ,ktorá sa pítala prečo chcem 3 eurká? a ďallšia vec aj ja preberám dobierky a keď nie som doma bez problémov to preberie manžel a vyplatí dopíše tam že manžel a je to,takže ja neviem že naše pošty na slovensku asi nefungujú narovnako no nie? Ingi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

pre vladkaz1

od vivien166 » Štv Máj 14, 2009 4:36 pm

ja to s ňou doriešujem,ale vôbec mi neodpisuje a ja som chcela len názor vás mamičiek ešte som ju nedala medzi nespolahlivé .... mňa zaujímalo len to akoto že jej sestre nedali tú dobierku keď ju chcela vyplatiť a načo im bol jej občiansky preukaz????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vladkaz1 » Štv Máj 14, 2009 9:18 pm

Vivien a nenechala vam na nu cislo ? Napadlo ma ked nad tym rozmyslam ta pani kupujuca nevedela ze bude odcestovana?
Ak som dobre pochopila vobec nereaguje na vasu postu na mail.
Bud budete cakat kym sa vam ozve,alebo sa vam vrati dobierka.. to je ta horsia moznost.
Nejako mi to ale nesedi, ked nad tym uvazujem , asi by som sa jej na rovinu napisala ci este ma zaujem o dobierku , mala mysliet na to dopredu ze cestuje prec,uvidite ci preberie alebo nie ak nebude odpovedat napisala by som jej od kamosky na nejaky inzerat ci sa ozve potom si budete ista ci vas zavadza alebo nie , ale je pravda ze moze za nu odpisat niekto iny , neviem.. neviem vam poradit ,ale dufam ze vam to dobre dopadne inak by to bolo totalne chrapunstvo a neseriozne, Vladka
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od LubicaZiv » Pia Máj 15, 2009 3:05 pm

sandras píše:ja som ešte nikdy nepísala nejaké číslo OP a to si chodime pre dobierky s maminou navzájom, kto ma čas, tak ide
Nie vy píšete číslo OP, ale zamestnanec na pošte
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od LubicaZiv » Pia Máj 15, 2009 3:09 pm

nanaaa píše:Podľa tohoto, to mali jej sestre vydať:

http://www.posta.sk/page/95

Ano, ak jej sestra má rovnaký trv.pobyt, teda v OP, tak jej mali vydat dobierku. :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od LubicaZiv » Pia Máj 15, 2009 3:11 pm

vivien166 píše:diky za vaše príspevky,ale ja som už dostala späť jednu dobierku a musela som zaplatiť 1,30 za poštovné,však aj to dali uhradiť mne že to prišlo späť to píšem mamičke ,ktorá sa pítala prečo chcem 3 eurká? a ďallšia vec aj ja preberám dobierky a keď nie som doma bez problémov to preberie manžel a vyplatí dopíše tam že manžel a je to,takže ja neviem že naše pošty na slovensku asi nefungujú narovnako no nie? Ingi

ahojček.. pošty fungujú rovnako, len zamestnanci nerešpektujú predpisy SP. :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivien166 » Pia Máj 15, 2009 4:08 pm

diky za príspevky a už sa blíži ten deň D tak som zvedavá ako dopadnem,ale zatiať komunikácia žiadna,píšem píšem a nič,však Vám napíšem ako som dopadla :-D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od horalka99 » Sob Máj 16, 2009 7:22 pm

Ahojte u nas na poste robia caviki ak pride po dobierku niekto iny, dokonca ju nedaju ani manzelovi.
Takze kazda posta iny zvyk, ale myslim ze ked dosla jej segra s jej obciankou moze to prebrat len mi nejde do hlavy ze bola na sluzobke v cudzine bez obcianky
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť