Ale mi sme to mysleli v dobrom,že z nich budeme priberatGingeRR7 píše:no dakujem tedaked budem mat cas pisat tak este popridavam len aj ja mam v postielke male pistadlo z veeeeeeeeeeeelkym hlaskom
Ale mi sme to mysleli v dobrom,že z nich budeme priberatGingeRR7 píše:no dakujem tedaked budem mat cas pisat tak este popridavam len aj ja mam v postielke male pistadlo z veeeeeeeeeeeelkym hlaskom

no fajn teda....aspon budete mat preco chodit z deturencami vonMisiacik81 píše:Ale mi sme to mysleli v dobrom,že z nich budeme priberatGingeRR7 píše:no dakujem tedaked budem mat cas pisat tak este popridavam len aj ja mam v postielke male pistadlo z veeeeeeeeeeeelkym hlaskom
![]()
![]()

ja som bola cely den na prechadzke s malou BEZ kary a vecer som padla jak zbity pesivetka1980 píše:Ahojte babenky!Kde ste boli vcera vecer?Mali ste ine aktivity????![]()
![]()

ahojyk zlatusik ako???mataklinec píše:INAC ADKA DOLE KLOBUK POZERALA SOM TERAZ TEN TVOJ RECEPTAR. PARADA. MYSLIM ZE SI NAM VSETKYM POMOHLA. VSETKE TIE RECEPTY MAS AJ ODSKUSANE? DAKUJEME![]()