Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - 2ročny Paľko- poradte

2ročny Paľko- poradte

od nicolett » Pia Máj 15, 2009 10:59 am

ahojte milé maminy potrebovala by som poradit ohladne toho pribehu čo bol odvysielany v reflexe predvčerom zaujal ma ten pribeh a rozhodli sme sa si Paľka zobrat k sebe ale potrebujem poradit
skontaktovala som sa stym pánom čo to ma´na starosti a vraj si možme prist pre maleho aj teraz cez vikend a sud potom vyda predbežne opatrenie o zverenie do vychovy ale mam obavy aby sme nekonali protipravne neviem či by sme najprv nemali požiadat o to povolenie a až potom si ho zobrat a vraj ten pán to požiada hned nabuduci tyžden ale vraj maleho si možme zobrat lebo aby chuda malo aky taky domov
babenky pomožte čo mam robit dakujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Pia Máj 15, 2009 11:25 am

to je zvlastne,ze by ho dali len tak hocikomu a nepoznaju vas,nevedia kto ste,ci ste "normalny" :lol: ten pan-je jeho kto?Nevidela som to.A co je malickemu?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nicolett » Pia Máj 15, 2009 11:29 am

no ved prave ten pán je riaditel toho kempu v ktorom ten maly byva aj so svojou nevlastnou starou mamou ktorá ma tri postihnute deti a nechcu ho dat do detskeho domova tak takto vraj sa to može aby sa predišlo stresu a vypatiu z detskeho domova
malemu nie je nič len sa nema onho kto postarat a vraj urady nerobia nič prenho stoji jeho spis už 2mes.na stole a nič a ten maly zatial trpi čo by som mala robit ?ako postupovat
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Misiacik81 » Pia Máj 15, 2009 11:38 am

Keby som bola na 100% rozhodnutá,že ho naozaj chcem mať doma,tak by som zašla na sociálku a spýtala sa tam ako mám postupovať,lebo to by mohol každý len tak niekomu darovať dieťa s výhovorkou,že ho chce uchrániť stresom s domova..a pod.Obísť sociálku v takomto prípade by Vás mohlo stáť pravdepodobne väzenie aspoň si tak myslím.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nicolett » Pia Máj 15, 2009 11:41 am

ano ved aj ja si to myslim ale akože by sa to riešilo už nabuduci týžden v pondelok ale ten pán mi povedal že sa dá tak že si ho zoberieme a počkame na vydanie rozsudku ale už maly bude u nas preto sa pýtam tuná lebo možno je tu nejaka mamička profesionalna mama alebo pestunskea rodina ktora už prešla týmto dakujem velmi pekne za odpoved
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Misiacik81 » Pia Máj 15, 2009 11:48 am

A kde máte istotu,že babičke ešte v ten večer nehrabne v hlave a nepôjde Vás udať za únos chlapčeka.Je to divné ale možno má nejaká mamina s takýmto niečím skúsenosť a poradí Vám.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nicolett » Pia Máj 15, 2009 11:52 am

presne ste to odhadla aj ja sa bojim toho že nas udaju za unos a čo potom mi mame malu dcerku bude mat dva roky ale nerisknem to
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pia Máj 15, 2009 11:58 am

chodte na odbor socialnych veci a rodiny a pytajte sa tam.su tam uradnicky ohladom zverenia deti do vychovy.nemyslim si ze to bude take jednoduche.my s tym mame velke problemy a vybavovacky.
tan chlapcek ma dva rocky ,yslim ze aj on ma uz nejaku citovu vezbu k svojej babke neda sa zo dna na den zobrat dieta s jeho prostredia a priviest do ineho,to by vam urcite socialka neschvalila uz len pre jeho dobro.
ak sa ho oni chcu zbavit lebo tak mi to pripada ked vam ho chcu dat zo dna na den,to je ich problem ale vy sa drzte uradov aby ste nemali opletacky zo zakonom .urcite sa obratte na socialku oni vam presne povedia ako mate postupovat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pia Máj 15, 2009 12:03 pm

nicolett píše:no ved prave ten pán je riaditel toho kempu v ktorom ten maly byva aj so svojou nevlastnou starou mamou ktorá ma tri postihnute deti a nechcu ho dat do detskeho domova tak takto vraj sa to može aby sa predišlo stresu a vypatiu z detskeho domova
malemu nie je nič len sa nema onho kto postarat a vraj urady nerobia nič prenho stoji jeho spis už 2mes.na stole a nič a ten maly zatial trpi čo by som mala robit ?ako postupovat

nemyslim si ze prenho urady nerobia nic ,len na slovensku to vsetko veeeelmi dlllho trva ale urcite sa to nejako riesi.rozpaval tak len ten riaditel s kempu ale ziadna pani s uradu takze by som to brala ako tvrdenie len jednej strany.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nicolett » Pia Máj 15, 2009 12:10 pm

dakujem za opoved aj ja si myslim že najprv by bolo zajst naozaj na socialku kedže tam neodznel nazor ani jednej z prac.na urade radšej sa takto spytam aby som nemala problem ten pan mi povedal do tel.že nech si prideme už teaz cez vikend pre neho ale mne sa to nezda
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pia Máj 15, 2009 1:47 pm

ten chlapcek bol velmi zlaty,ak chcete zistite si este dnes tel.socialneho uradu ,zavolajte tam dnes je strankovy den.a oni vam povedia mozno by ste ho aj mohli zobrat na vikend .aspom ze budu urady o tom informovane a vy sa nemusite bat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nicolett » Pia Máj 15, 2009 3:22 pm

no viete čo asi od rána tam telefonujem no od takej 12tej určite a naozaj nebolo tam vyjadrenie žiadnej pracovničky ale asi naozaj o toto nemaju zaujem z jednej klapky na druhu potom zavolajte lebo su na obede riaditelka je preč atd strašne
nakoniec ma prepli k nejakej právničke ktorá to ma na starosti a nahala ma to vysvetlit čo vlastne chcem tak ma odila že vraj ona je exekutorka tak to vypada že ten pán sa nemyli predstavte si že nikto nebol kompetentny mi odpovedat čo dalej v pondelok pojdem osobne do Martina Ja som z Rimavskej Soboty to bude
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Máj 15, 2009 8:09 pm

ja sa v tomto sice nevytznám, ale držím ti nicolett ( a hlavne Paľkovi) palce, nech vam to vyjde :wink: a dufam, že napíšeš, ako to všetko dopadlo :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nicolett » Pia Máj 15, 2009 8:25 pm

ahojky sandras zbožnujem tvoje prispevky si taka baba od srdca dakujem určite napíšem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Pia Máj 15, 2009 8:48 pm

nicolett píše:no viete čo asi od rána tam telefonujem no od takej 12tej určite a naozaj nebolo tam vyjadrenie žiadnej pracovničky ale asi naozaj o toto nemaju zaujem z jednej klapky na druhu potom zavolajte lebo su na obede riaditelka je preč atd strašne
nakoniec ma prepli k nejakej právničke ktorá to ma na starosti a nahala ma to vysvetlit čo vlastne chcem tak ma odila že vraj ona je exekutorka tak to vypada že ten pán sa nemyli predstavte si že nikto nebol kompetentny mi odpovedat čo dalej v pondelok pojdem osobne do Martina Ja som z Rimavskej Soboty to bude

Ešte že existujú ľudia s dobrým srdiečkom :) Nemoznám ťa, ale spraviť takýto krok, to je teda ozaj odvaha.Aj ja sa prikláňam k názoru, že to treba doriešiť úradne.Radšej počkajte do toho pondelka.Dva dni už nikoho nespasia.A určite budete aj ty s manželom kľudnejší, keď to bude schválené nejakou kompetentnou osobou.Pamätám si ťa z jedného príspevku, už tam si o tom písala.Hneď som si pomyslela, že aká skvelá osôbka.Budem držať palčeky :wink: Možno by nebolo od veci, spýtať sa aj nejakého právnika cez víkend, teda ak máte nejakého známeho.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť