Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od GingeRR7 » Str Okt 08, 2008 9:02 pm

no bavi ma a velmi ...ach jaj zase som tu sama :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Str Okt 08, 2008 9:14 pm

ajojcek, gynge, teda dole klobuk - ten tvoj receptarik nema chyby! :wink: uplne superne :lol: idem si nieco zajtra uvarit podla tvojho receptu :) aky si mala den? my sme mali celkom dobry den, akurat rano mierne pistali obidvaja, ale potom ich to preslo, najedli, vyspali sa doruzova a boli sme vonku od 3 do pol 7, tak sa obidvaja dobre vyblaznili a uz spinkaju :wink: a za chvilku pojdem aj ja, lebo som aj ja unavena - z nich :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Str Okt 08, 2008 9:16 pm

adinka33 píše:ajojcek, gynge, teda dole klobuk - ten tvoj receptarik nema chyby! :wink: uplne superne :lol: idem si nieco zajtra uvarit podla tvojho receptu :) aky si mala den? my sme mali celkom dobry den, akurat rano mierne pistali obidvaja, ale potom ich to preslo, najedli, vyspali sa doruzova a boli sme vonku od 3 do pol 7, tak sa obidvaja dobre vyblaznili a uz spinkaju :wink: a za chvilku pojdem aj ja, lebo som aj ja unavena - z nich :cry:
no dakujem ...zelam ti teda dibru chut :wink: no aj ja som uplne unavena mala sa mi dnes jasila na novej trojkolke tak bola taaaaaaaakaaa namyslena ze hroza :roll: :roll: inak pohodovy dnik bol
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Str Okt 08, 2008 9:18 pm

a pozeram na tvoj nick a neviem rozsifrovat ty si Andrea alebo Adriana?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Str Okt 08, 2008 9:29 pm

Andrea a ty? ale hovoria mi Ada a tebe tiez ti pisali Adka, ale zrejme si Adrika ,vsak?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Štv Okt 09, 2008 8:40 am

adinka33 píše:Andrea a ty? ale hovoria mi Ada a tebe tiez ti pisali Adka, ale zrejme si Adrika ,vsak?
jej jaka sranda....ja som tiez Andrea:D tešii ma :P :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Štv Okt 09, 2008 9:40 am

aj mna velmi tesi :lol: ako ste sa vyspali? ja celkom fajn s prostrednym, ten bol hore iba 1x, tuto noc spal s najmensim manzel a nevyspal sa :cry: , lebo je este kojeny a v noci vymysla s cecikom, tak sa pri nom striedame, uz len cakam na to, ked bude december a koncim s kojenim, tak ho takto pomalicky ucime, aby si zvykal. :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Štv Okt 09, 2008 11:42 am

jej to je zlate...ja som nemala taku peknu skusenost stratila som mliecko ked mala Sima 2 tyzdne a odvtedy nic -cele noci aj dni som preplakala ale teraz je z nej valibucik :lol: aje klop klop klop zdrava...a teraz som sa zase nevyspala tak ako aj predvcerom papala rano pol 2 keby ze pije mliecko tak nic nepoviem ale ona musela mat mnam mnam masko...a do tristvrte na 4 pozerala rozpravky potom vytrcila ritku a zaspala o pol siestej ma budil brat ci snim ojdem k lekarke a od vtedy som hore tak ze asi tak...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Štv Okt 09, 2008 11:56 am

GINGERR7 no ty mas teda "ine"babo!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Štv Okt 09, 2008 12:44 pm

adka, tak to ti vobec nezavidim :? maly adko sa budi sice velmi casto /niekedy aj 10-15x/, ale chyti cecik, nacicka sa a spi dalej :D co sa tyka kojenia, tak si ho max. vychutnavam, nakolko najstarsieho som vobec nekojila, ako som pribrala, tak sa mi priserne naliali prsia a bradavky sa mi vtiahli uplne dovnutra a nepomahalo absolutne nic, takze papal nutrilon ar, lebo mal reflux, prostredneho som kojila 4 mesiace, ale kedze velmi malo mi priberal, musela som ho zacat dokrmovat bebou a samozrejme, ze flaska mu bola prednejsia ako cecik, ale v podstate som bola aj rada, lebo ked mal 6 mesiacov, tak som zostala tehotna a aspon som ho nemusela brutalne odstavit, takze najmensieho kojim aj za nich dvoch a to ma pomaly 15 mesiacov :wink: ale musim si zaklopat /klop, klop.../, este sa nam teda nestalo nieco take podobne ako tebe... :cry: fuha, chudatko moje, musis byt poriadne unavena :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Štv Okt 09, 2008 1:33 pm

ivetka1980 píše:GINGERR7 no ty mas teda "ine"babo!!!!
no tak to asi mam :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Štv Okt 09, 2008 1:38 pm

no a ja som sa najviac tesila na to kojenie a takto som dopadla :( ked vidim ostatne maminky ake su pri tom stastne tak mi je to tak luto...
ale nevadi mozno bude aj druhe....ale tak oproti tomu som si prezila pri porode je to mozno aj lepsie...
a to ze som nevyspata uz som si aj zvykla ja som nikdy moc nespala alebo som chodila neskoro v noci domov z roboty a potom naspat skoro rano do roboty ked som bola tehotna to som uz vobec nespavala som si nemohla najst miesto a potom mala papala kazde 3hodiny a teraz zase ked uz mam po tom tak nemozem zaspat a cez den to uz vobec nie....tak som na nete a ked ma vsetko zacne boliet tak si idem akoze lahnut a snazim sa zaspat ale to nejde ....asi by som si mala dat predpisat prasky ale sa zse bojim ze sa nepreberem :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mataklinec » Štv Okt 09, 2008 2:11 pm

ahojte kocky, vcera vecer ste kde boli? bola som tu sama, nmala som si skym pisat
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Štv Okt 09, 2008 2:13 pm

mataklinec píše:ahojte kocky, vcera vecer ste kde boli? bola som tu sama, nmala som si skym pisat
ahoooojky ...ja som tu bola len nikoho tu nebolo tak som sla off
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Štv Okt 09, 2008 2:32 pm

aj ja som tu vcera vecer bola a dokonca som aj napisala, no teda si to myslim, ze som pisala :roll: matka, uz ste mali oslavu alebo ju este len budete mat? :lol: si nepamatam, tusim si uz o tom ale pisala. co si mu kupila na taky krasny sviatok? :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť