Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Co mam robit?

Co mam robit?

od micajda » Štv Máj 21, 2009 5:05 pm

Zienky prosim vas poradte mi predala som jednej pani rifle samozrejme poslala som jej presne miery a teraz mi napisala ze ich nezapne nepyta odomna korunky nazad ale neviem myslite ze by som mala vratit koruny aj ked som si vedoma ze to nieje moja chyba lebo vsetky miery som jej dala a aj foto proste vsetko... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katelara » Štv Máj 21, 2009 5:33 pm

Moja mienka je, že nemusite. Miery ste udala a keď sú jej malé to teraz naozaj nieje Váš problém. Môže ich posunúť ďalej. Informácie o nich mala dostatočné. To je môj názor.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Štv Máj 21, 2009 5:33 pm

nevratila by som jej peniaze ved si jej udala presne mierya ked ich brala s tym ze jej budu podla mier to je jej problem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od micajda » Štv Máj 21, 2009 5:43 pm

dakujem za radu dodali ste mi odvahu :) :) :) este raz dakujem :P :P :P pisala mi ze je to jej chyba tak je to ok a som rada :) :) :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Máj 21, 2009 7:23 pm

ved ked nepyta nazad peniaze myslim , ze nie je co riesit.
ona asi len informovala, ze jej nesadli :) aj ja som uz par veci tak kupila,ze napriek udanym mieram mi nesadli. su v skirni a mozno aj raz sadnu :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť