Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Kolko dní rezervácia

Kolko dní rezervácia

od janafar » Pia Máj 22, 2009 2:45 pm

Ahojte,
chcem sa opýtať: kolko dní je podla vás rozumná rezervácia? Je to desať dní, čo si u mňa jedna mamička zarezervovala jednu vec, že vraj pre kamarátku a že hned večer pošle peniaze. A druhá v ten istý deň inú vecičku a písala mi už trikrát, že peniazky pošle a stále nič. A iná mamička má o obidve tie veci záujem. Čo by ste robili?
Keď som poslala mail, že čo teda ako, tak som dostala od jednej odpoveď, že je chorá ale peniaze posiela na druhý deň. Už je to tri...Na mojom mieste by ste ešte čakali, alebo by ste predali?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od jennifer24 » Pia Máj 22, 2009 2:50 pm

Podľa mňa by si im mala napísať ešte raz a ak nedostaneš 100% odpoveď,že vecičky sú už zaplatené,tak im slušne odpíš,že máš inú záujemkyňu a že to predávaš.Veď tu človek stále len čaká,kým sa ozvú a keď im napíšeš,tak nie sú schopné ani len odpovedať :( Ale to je len môj názor :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janafar » Pia Máj 22, 2009 3:01 pm

Musím povedať, že som doteraz mala len dobré skúsenosti, ale ako vidíš, tak minulý týždeň mi to urobili hneď dve. A práve že už som im písala, že nech mi povedia na 100 percent. Píšu že áno, ale nič sa nedeje... :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od micajda » Pia Máj 22, 2009 3:22 pm

Ahoj,no mne tiez dneska jedna mamicka napisala ci jej mozem do 9.6 rezervovat supravku Adidas a som napisala ze ano ale nech si to dobre premysli aby som ja nebola skodna co ak nahodou bude mat zaujem niekto iny??? :( :( :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mery73 » Pia Máj 22, 2009 3:31 pm

AHOJ!Ja by som taktiez este posledny krat napisala obom-ak sa neozvu alebo ak peniaze nepridu do dvoch dni.napr.tak by som to predala.Predsa sa nepotrebujete niekomu Prosit!Ved ONI mali zaujem kupovat.Podla Mna Vas tahaju za nos!V poslednom case sa to tu stava narodnym sportom!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 2dada4 » Pia Máj 22, 2009 3:37 pm

podmena traffica test----------------tak mna tu toľko mamičiek už oklamalo pre rezervačky-dali si rrezervovať a nakoniec nekúpili a mne ušli další záujemcovia...............tak teraz to riešim inak..........kto je skôr ochotný zaplatiť, tomu vec predám..........možno je to tvrdé. Ale už som mala z toho nervy ako ma niektoré kupujúce naťahovali aj týžden a viac. A nakoniec napísali,.....prepáčte, ruším rezerváciu.............
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od micajda » Pia Máj 22, 2009 3:40 pm

no tak to je dost tvrde :) :) :) ale asi najlepsie riesenie no ja uvidim ci sa mi ozve ta dotycna 9.6 a ak nie tak budem mat ponaucenie tiez... :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 2dada4 » Pia Máj 22, 2009 3:44 pm

podmena traffica test--------------jedno tu je ale pravda...........kto má skutočne záujem o vec, jedná rýchlo, komunikuje, odpovedá na odkazy,,,,,,veľakrát sa mi stalo, že som napríklad pomerala, za 2-3dni mi napísala, že veci by sedeli....potom som jej napísala číslo účtu....za 2 dni mi napísala, že peniažky pošle..................no komunikácia za všetky drobnéé.......a videla som pritom, že je prihlásená....tak preto to už riešim tak drasticky
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od micajda » Pia Máj 22, 2009 3:50 pm

a mne sa teraz ozvala pani co mi pred tyznom pisala mala zaujem tiez o tu supravku ale nepisala vobec potom a teraz sa ozvala ze ju chce mam zrusit teda tu Rezervaciu?nieje to blbe?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 2dada4 » Pia Máj 22, 2009 3:57 pm

podmena traffica test---------no tak ako vám poradiť????ja by som to riešila tak, že napíšem tej prvej, že máte druhého záujemcu - že ak má záujem, má možnosť si ju kúpiť, ale hned, inak posúvate dalej ................a podľa toho, čo vám napíše, sa zariadite....bud ju chce, alebo posunie----------je to radikálne riešenie, ale ja by som po mojich sklamaniach a naťahovačkách postupovala takto
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od micajda » Pia Máj 22, 2009 4:04 pm

ta pani mi hned napisala ze teraz nema korunky lebo zajtra ma sestra svadbu...ale nic som jej napisala ze som ju posunula dalej..mrzi ma to ale co keby mi potom napisala ze ju nechce :( :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Máj 22, 2009 4:04 pm

rezervujem spravidla 3 dni a v tomto čase by mala prebehnúť platba (mala by som dostať od maminky info, že uhradila, alebo kedy uhradí peniažky)
jedine ak sa dohodneme, a maminka komunikuje, tak samozrejme aj dlhšie ... je to vec dohody

k tomu prípadu, že na vec ma medzičasom rezervaciu ina mamina ... no bohužial kto pridlho rozmýšla, nepožiadal o rezerváciu a týžden sa neozval musí rátať aj s tým, že sa vec medzičasom už predala
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od micajda » Pia Máj 22, 2009 4:12 pm

no to ano mohla sa ozvat ale ked nema doma PC tak nemala ako...a pisala som tej pani co chcela rezervaciu do 9.6 odpisala ze to je v pohode ze jej to nevadi tak ju mozem s cistym svedomim poslat tej dalsej nie :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mataka » Pia Máj 22, 2009 4:37 pm

Ak mozem poradit ,prepustila by som to tomu kto ma vaznejsi zaujem a ja drzim rezervacky max.2 DNI a po dohode aj dlhsie ,lebo uz som sa popalila raz ,drzala som rezervaciu a druhy mali vaznejsi zaujem a na koniec sa mi ti prvi neozvali vobec ,bol to kocik a tie sadnes tazsie predavaju lebo ich je moc. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janafar » Sob Máj 23, 2009 9:40 pm

Ďakujem vám za rady!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť