Od teba moja,mi nic neprislo,ale prislo mi dnes neuveritelnych cca62 mailov na BB,vdaka ilustr.foto co somnahodila.Nastastie som urobila aj peknych par obchodikov.Som kukala ako puk ,totalne som nestihala odpisovat...
ivetka1980 píše:Od teba moja,mi nic neprislo,ale prislo mi dnes neuveritelnych cca62 mailov na BB,vdaka ilustr.foto co somnahodila.Nastastie som urobila aj peknych par obchodikov.Som kukala ako puk ,totalne som nestihala odpisovat...
preboha a to čo si nahodila onedlho bude z teba milionárka a na nás sa vykašleš
ahojte kocky uz nam je lepsie,jankat dakujem ti za super maily aj za rady maly ale od narodenia zle znasa inekcie. je taka citlivka. manzel mu obcas povie ty moje dievcatko.
ivetka1980 píše:Ano,zarobim na obleceni melon a miziiim...
Ivetka , ked budeme strčené tu na diskusii a nebudeme obchodovať tak to bude asi h...o a nie melón, čo tu zarobíme a už si doteraz vlastne ajniečo zarobila,?????
PIPULKA,ja predsa nepotrebujem zarobit!!!Potrebujem len pokryt vydavky na deti /oblecko/ a musim sa pochvalit,ze odkedy vykladam veci,manzel detom nemusel zo svojho platu kupit ani len ponozky
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť