Aj ja sa pripájam a chcem poďakovať maminkám aj ostatným nakupujúcim za super komunikáciu a hlavne trpezlivosť pri čakaní za mojim tovarom, chcela som vypísať všetky mená ale je vás veľa, tak vám všetkým pekne ďakujem a teším sa na ďalšie vaše nákupy.
, ste super sylvina
Pridávam super predávajúcu MANINA-môžem len odporúčať.Obchodík prebehol bez komplikácií.Ďakujem
Takisto odporúčam predávajúcu LUBICA2403-obchodík nám síce nevyšiel,už nieje tovar o aký mám záujem.Je ústretová a zodpovedná.Želám veľa skvelých obchodov.
Aj ja by som sa rada pridala k zástupu spokojných mamičiek, ktoré nakupovali na tomto portáli.
Ešte raz ďakujem za ústretovosť, spoľahlivosť a super spoluprácu COCACOLA3 a NELKA09.
Srdečná vďaka kočky.
aj ja sa chcem podakovat mamickam ktore mi poslali super tovar zuzanabrn,rafaelka02-dakujem za darcek a mamicke ktora mi doverovala a poslala tovar na dobierku clavdia9 tak vam velmi pekne dakujem za super obchodik
vikinko - chcem sa podakovat a zaroven odporucit tuto maminku, super komunikacia, balicek prisiel mega rychlo,poslala mi na dobierku, vecicka je peknucka,takze u mna max. spolahliva a ochotna!!! Dakujem krasne
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť