Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Skrytý užívateľ

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Skrytý užívateľ

od Jupiter41 » Pia Júl 31, 2009 11:20 pm

Ahoj, vie mi niekto povedať, ako sa dá prihlásiť ako skrytý užívateľ a k čomu je to vlastne dobré? Tomuto celkom nerozumiem.:?: :idea: Vďaka.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Skrytý užívateľ

od ellanoir » Sob Aug 01, 2009 9:47 am

Jupiter41 píše:Ahoj, vie mi niekto povedať, ako sa dá prihlásiť ako skrytý užívateľ a k čomu je to vlastne dobré? Tomuto celkom nerozumiem.:?: :idea: Vďaka.

Anonymny uzivatel je hocikto, kto nie je prihlaseny pod nickom: moze prezerat diskusie, inzeraty, ale nemoze do diskusii pisat, ani objednavat.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jupiter41 » Sob Aug 01, 2009 10:04 am

Áno, to mi je jasné, ale v sekcii Diskusie, je na spodku strany vypísané koľko je užívateľov registrovaných, skrytých a anonymných. Registrovaným a anonymným rozumiem, ale netuším čo znamená "skrytý užívateľ ". Dík.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Str Aug 05, 2009 11:02 pm

Skrytý uživateľ je ten, ktorý si v nastaveniach nastavil "Skryť Vašu prítomnosť vo fóre." Tým pádom keď číta fórum tak ho neuvidite v zozname prihlásených užívateľov. Vidím ho iba ja.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jupiter41 » Štv Aug 06, 2009 9:50 am

aha, uz mi to je jasne. Dakujem :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť