Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - MATE SKUSENOSTI CO SA TYKA OBCHODU - DOMAJA????

MATE SKUSENOSTI CO SA TYKA OBCHODU - DOMAJA????

od TARZYCIA » Ned Aug 09, 2009 8:19 pm

co som tam kupila vsetko sa po par praniach d....o uz ked to mam tak napisat :twisted: povedala som si ze tam uz nikdy nevkrocim TARZY
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kamka277 » Pon Aug 10, 2009 12:18 pm

Súhlasím...tie veci zn.Domaja som síce dostala, ale ako sa hovorí :,,darovanému koňovi na zuby nepozeraj". No po praní hrúza a des. A to periem na programe pre jemné prádlo, v tekutom prac. prostriedku a na nemeckej značkovej práčke. Po prvom praní hneď popukali obrázky, či už na tričku, alebo na kraťaskoch(myslím oblečko mojej 1-ročnej dcérky) aj tá kvalita bavlny je nejaká divná. Slovom... vyzerá to ako od číňana a je to slovenská výroba :roll: :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sonka776 » Pon Aug 10, 2009 12:42 pm

Teraz si nie som istá či to bola DOMAJA, lebo tá je tiež z východu, ale raz keď som bola v jednom veľkosklade s kojeneckým tovarom v Košiciach, tak ma poprosili aby som počkala na tovar, pretože ešte iba teraz vybaľujú a musia poprešívať vysačky. Keď mi to povedali otočila som sa a odišla som. Tovar nosili bohvieodkiaľ, našívali slovenské etikety a predávali to ako 100% slovenský výrobok. Nie všetko čo má etiketu slovenský výrobok aj skutočne slovenský je :cry: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od TARZYCIA » Pon Aug 10, 2009 4:05 pm

sonka776 píše:Teraz si nie som istá či to bola DOMAJA, lebo tá je tiež z východu, ale raz keď som bola v jednom veľkosklade s kojeneckým tovarom v Košiciach, tak ma poprosili aby som počkala na tovar, pretože ešte iba teraz vybaľujú a musia poprešívať vysačky. Keď mi to povedali otočila som sa a odišla som. Tovar nosili bohvieodkiaľ, našívali slovenské etikety a predávali to ako 100% slovenský výrobok. Nie všetko čo má etiketu slovenský výrobok aj skutočne slovenský je :cry: :roll:

tak to je sen...cumim ako puk :shock: :shock: :shock: ja som kupila body vraj 100%bavlna ale...fakt po 2 praniach V RUKACH normalne žmolkk,baldachyn som raz preprala a vobec som ho nemohla vyzehlit a to iste aj s postelnym no cista hruza :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sonka776 » Pon Aug 10, 2009 4:09 pm

Prečo to nereklamujete?????????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Sob Aug 29, 2009 7:29 pm

tarzycia mas pravdu ja som si lupila mantinel do postielky a nechci vidiet ako vyzera hanbim sa dat to do postielky molitan vo vnutry je roztrhany a latka vybledla.....
Ale pozitivne je to ze maly sa mi narodil malicky mal 2070kg a v celom meste nemali plienky tak male iba v domaji na sekcove a neboli ani drahe a kazdy vie ako idu plienky v porodnici.....takze aj takato skusenost
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Ned Aug 30, 2009 11:04 pm

sonka776 píše:Teraz si nie som istá či to bola DOMAJA, lebo tá je tiež z východu, ale raz keď som bola v jednom veľkosklade s kojeneckým tovarom v Košiciach, tak ma poprosili aby som počkala na tovar, pretože ešte iba teraz vybaľujú a musia poprešívať vysačky. Keď mi to povedali otočila som sa a odišla som. Tovar nosili bohvieodkiaľ, našívali slovenské etikety a predávali to ako 100% slovenský výrobok. Nie všetko čo má etiketu slovenský výrobok aj skutočne slovenský je :cry: :roll:

čo mám veci "DOMAJA", tak aj na veciach je vyšité domaja. Pre malého tepláky, tie sú super, pre malú mikinku, krásnu tiež obrázok Domaja, ale krásna len po prvé pranie, potom obrázok popraskaný a tepláčiky, pekné, ale ešte pred praním som musela odpárať stužku, lebo bola celá rozfluskaná, ďaľšie tričko pekné...kazili sa mi len aplikácie, nie samotný materiál :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť