dannii píše:moji zlati,sa uz tesim ked sa dovalite.Petka nevie,ze pridete,take prekvapko,,lebo by som to s nou nevydrzsla,furt len,mami kedy uz pojdeme k Majkovi?
no jooooooooo
a nezabudni na kolacik,,,,
dannii píše:moji zlati,sa uz tesim ked sa dovalite.Petka nevie,ze pridete,take prekvapko,,lebo by som to s nou nevydrzsla,furt len,mami kedy uz pojdeme k Majkovi?

adinka33 píše:dannii píše:moji zlati,sa uz tesim ked sa dovalite.Petka nevie,ze pridete,take prekvapko,,lebo by som to s nou nevydrzsla,furt len,mami kedy uz pojdeme k Majkovi?
no joooooooooto bude ine prekvapkanie,,,
![]()
![]()
![]()
a nezabudni na kolacik,,,,![]()
![]()

bubufo píše:adinka33 píše:dannii píše:moji zlati,sa uz tesim ked sa dovalite.Petka nevie,ze pridete,take prekvapko,,lebo by som to s nou nevydrzsla,furt len,mami kedy uz pojdeme k Majkovi?
![]()
![]()
![]()
![]()
Lucka bude robit ziarlivostne sceny![]()
![]()

adinka33 píše:bubufo píše:adinka33 píše:dannii píše:moji zlati,sa uz tesim ked sa dovalite.Petka nevie,ze pridete,take prekvapko,,lebo by som to s nou nevydrzsla,furt len,mami kedy uz pojdeme k Majkovi?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie do Petky :![]()
![]()
![]()
to aj ona je zalaskovana do nasho Majuska???![]()
![]()

bubufo píše:adinka33 píše:bubufo píše:adinka33 píše:dannii píše:moji zlati,sa uz tesim ked sa dovalite.Petka nevie,ze pridete,take prekvapko,,lebo by som to s nou nevydrzsla,furt len,mami kedy uz pojdeme k Majkovi?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie do Petky :![]()
![]()
![]()
to aj ona je zalaskovana do nasho Majuska???![]()
![]()

dannii píše:cest tebe

sisu22 píše:aspon ze na balkone sa kupu,to je aky taky oddych od nich.... aj zajtra ma byt take mega horko?

dannii píše:sisu22 píše:aspon ze na balkone sa kupu,to je aky taky oddych od nich.... aj zajtra ma byt take mega horko?
ze ano