Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Spoľahliví inzerenti - odporúčam

odporúčam

od lubenka77 » Pia Aug 21, 2009 9:56 pm

Mamička tosami, veľmi ochotná, pofotila a pomerala všetko, čo som chcela, môžem len odporúčať. A keď tu už píšem kladné veci, tak ešte aj mamičky audiova, ja1818(ale to som už písala aj inde, že Katka je super), irushka, lujza3 (aspoň myslím, nepamätám si presne nick...ale je to Lucia) a keď si ešte spomeniem na nicky tých ostatných, tak dopíšem. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od klaudial » Pia Aug 21, 2009 10:03 pm

ahoj, od maminky TOSAMI som sa stretla pri mojich nesmelych zaciatkoch v internetovom "biznise" a bola jedna z prvych mamiciek, od ktorych som nakupovala. vynikajuci pristup k ludom, bola som velmi spokojna.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubenka77 » Pia Aug 21, 2009 10:29 pm

áno, je veľmi milá...a ešte mi napadlo Ketken, fakt super aj katyja a kondllova....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubenka77 » Pia Sep 25, 2009 6:54 pm

Pridávam cibulky, porubenka :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť