Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Spoľahliví inzerenti - "Ellen34"-SUPER predávajúca!!!

"Ellen34"-SUPER predávajúca!!!

od kusi79 » Pia Aug 14, 2009 11:23 pm

Milé maminky, panie a slečny...musím vzdať poctu jednej milej osôbke: Ellen34...obchodovať s ňou bola "jedná radosť"...v stredu večer som jej previedla peniaze cez internet a dnes som aj mala balík na pošte...pohotová, rýchla,spoľahlivá, milá a komunikatívna predávajúca :!: :!: :!: ...tovar, ktorý ponúka je v 100% stave, krásne voňavy a ožehlený...čo je pre mňa/pri nakupovaní cet BB/ vzácnosť a naviac musím poďakovať za super darček :wink: .
Z vlastnej skúsenosti teda môžem nákup u Ellen34 len odporúčiť!!!
Kto u nej nakúpi-neoľutuje!!!

Elli, srdečná vďaka...bolo mi cťou s tebou obchodovať!!!
Určite k vám nakuknem aj nabudúce...
Pa?
:wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

SUPER osôbka aj nakupujúúúúúúúca

od Ellen34 » Štv Aug 27, 2009 9:02 pm

Janulka, síce trošku neskôr, ale aj TEBE musím poďakovať za ukááááááážkový obchodík, ktorých na tomto bazáriku je dosť málo. :D :D :D Som velmi, ale veľmi rada, že si s vecičkami spokojná a z Adamka na fotkách je velikáááááánsky FEŠAK 8) 8) 8) 8)
URČITE ma poteší, ked nakukneš aj častejšie :lol: :lol: :lol:
Elena
PS:........a veeeeeelmi pekne DAKUJEM za hodnotenie, normálne si ma dojala :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť