Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - BLOKOVANIE

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

BLOKOVANIE

od jarmila79 » Str Sep 17, 2008 2:37 pm

Myslím že by bolo lepšie blokavanie IPadresy aby sa dotyčný už nemohol z toho istého počítača prihlásiť.Je to možné? :?:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Str Sep 17, 2008 4:52 pm

Nie je to také jednoduché. Každý užívateľ nemá pevnú IP adresu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od jarmila79 » Str Sep 17, 2008 5:11 pm

Ja do toho veľmi nerozumiem ale bolo by to dobré,nie?Aj by si rozmysleli či si objednajú a potom to nepreberú. :twisted: A možno by si vstúpili aj do svedomia.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Str Sep 17, 2008 11:44 pm

My ich uz nejako vyriesime nebojete sa.:)) Nie je to vždy jednoznačné ked aj zásielku nepreberú.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Leachim » Ned Okt 26, 2008 1:36 am

jarmila79: Trochu uvediem do problému, prečo to s IP adresami nie je také jednoduché. Väčšina užívateľov používa 4G internet od T-comu(DSL), poprípade mobilný internet od Orange, či T-mobile, alebo Chello. Tieto všetky "internety" majú dynamické prideľovanie IP adries. Teda, že dnes môžete mať takúto, zajtra takú, pozajtra zas inú...

Orange 3G a T-mobile mobilný internet dokoca mám taký dojem používa pásmové IP adresy. To znamená, že dajme tomu aj 100 ľudí môže mať rovnakú IP adresu. A predsa by sme nechceli, aby ostatných 99 nevinných pikalo za jedného, ktorý sa prevynil.

Ak by Vám ešte nebolo niečo jasné, rád objasním :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Blokovanie

od jarmila79 » Ned Okt 26, 2008 10:40 am

No zase som o niečo múdrejšia.Nevedela som o tom až tak dopodrobna,tak Vám ďakujem za vysvetlenie a zároveň sa ospravedlňujem ,nechcela som ublížiť tým čo si zásielky preberajú,ale vie ma to vytočiť keď si niečo objednajú a potom hrajú mŕtveho chrobáka.Ešte raz ďakujem Leachim.Tvoj nick si uložím a keby som niečo potrebovala/info/ môžem sa ozvať??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Leachim » Ned Okt 26, 2008 5:25 pm

Jasné, nie je problém
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť