Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Hodnotenia/Referencie

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Hodnotenia/Referencie

od olma11 » Pon Okt 19, 2009 6:46 pm

Chcem sa spýtať, či už fungujú referencie tak, ako majú. Ak áno, ako mám správne postupovať, ak chcem pridať niekomu referenciu, alebo ak si chcem o niekom referenciu vyhľadať, nejak sa v tom nevyznám ... :( :roll: ďakujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Okt 19, 2009 10:30 pm

Referencie (hodnotenia) už fungujú....

Ak chceš dať niekomu referenciu alebo si ju u niekoho pozrieť, stačí ísť k dotyčnému do bazariku a tam je "zanechať referenciu" zvolí sa pozitívna, neutrálna a negatívna + stručný popis
Alebo ak chcete ohodnotiť konkrétny tovar ktorý ste kúpili, idete cez daný inzerát a hore je zanechať referenciu
Pozriete si ju taktiež rovnako, keď kliknete na "počet referencií"
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivustek » Uto Okt 20, 2009 7:26 am

ak môžem poprosiť o odpoveď - čo znamenajú tie hviezdičky v referenciách, kedy ich použiť - pri pozitívnom či pri negatívnom hodnotení?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Okt 20, 2009 10:49 am

ivustek píše:ak môžem poprosiť o odpoveď - čo znamenajú tie hviezdičky v referenciách, kedy ich použiť - pri pozitívnom či pri negatívnom hodnotení?

tie hviezdičky sú v podstate doplnkové informácie, kde sa ohodnotí komunikácia a pod.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť