Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - nový tovar

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

nový tovar

od adhezv » Uto Okt 27, 2009 11:03 pm

Dobrý večer,mám otázočku...mám v ponuke nové veci a boli vkladané ešte pred zmenamy a neviem ako si to mám upraviť aby sa mi ukazovali aj s tým nápisom NOVÉ......ďakujem za odpoveď...... :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Okt 28, 2009 9:13 pm

V upraviť inzerát sa to žiaľ nenachádza, tak si ich musíte nanovo nahodiť a zaškrtnúť políčko nový tovar
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adhezv » Str Okt 28, 2009 10:48 pm

Ach jaj :D tak mám čo robiť :D ďakujem za odpoveď....aj za nový babybazár :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

nový tovar

od nelymrazova » Uto Nov 10, 2009 9:42 pm

A ja by som sa chcela spýtať ohľadne nového tovaru, pretože neviem, kde to mám zakliknúť, že ide o nový tovar. Ked to vše nahodím, automaticky mi to zadá používaný tovar. ďakujem nely
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: nový tovar

od pietra » Uto Nov 10, 2009 10:44 pm

nelymrazova píše:A ja by som sa chcela spýtať ohľadne nového tovaru, pretože neviem, kde to mám zakliknúť, že ide o nový tovar. Ked to vše nahodím, automaticky mi to zadá používaný tovar. ďakujem nely

novy tovar sa da nahodit iba pri platenom ucte Silver alebo Gold
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť