Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Referencie pri predávajúcom a kupujúcom...

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Referencie pri predávajúcom a kupujúcom...

od mafina » Uto Feb 16, 2010 11:33 pm

Dobrý večer, možno tu už taká téma bola, neviem, ak áno tak ma prosím navigujte. Všimla som si, že nákupca stráca pri referenci dobré hviezdičky, pretože tovar nepopisuje a ani ho nedoručuje, čo sa ukáže v konečnom zobrazení počtu hviezdičiek. Malo by to byť nejakým spôsobom zohľadnené, pretože to konečné grafické hodnotenie je zavádzajúce. Samozrejme uznám, že technicky to môže byť trošku komplikované, v tom prípade by možno stačilo oddeliť hodnotenie za nákup a za predaj. V praxi dobrá nakupujúca ešte nemusí byť dobrá predávajúca. Ale to už asi véééľmi komplikujem, však?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Feb 16, 2010 11:44 pm

to je iba doplnkové hodnotenie.
niekto tie hviezdičky neoznačuje vôbec, ...
a napr. slovo "priemerné" sa nezmení ani keď budete mať všetkých 5 hviezdičiek červených
ono v podstate na tých hviezdičkách ani moc nezáleží
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mafina » Str Feb 17, 2010 12:00 am

alex píše:to je iba doplnkové hodnotenie.
niekto tie hviezdičky neoznačuje vôbec, ...
a napr. slovo "priemerné" sa nezmení ani keď budete mať všetkých 5 hviezdičiek červených
ono v podstate na tých hviezdičkách ani moc nezáleží

OK, ale potom sú zbytočné... v tejto súvislosti ale nechcem uškodiť maminke saska232, mohli by ste jej moje hodnotenie upraviť na plný počet? Ďakujem a želám všetko dobré.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Feb 17, 2010 10:14 am

upravene
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť