Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - ucet standard a novy tovar

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

ucet standard a novy tovar

od inguli » Štv Feb 25, 2010 11:28 pm

chcem sa spytat ked ma niekto standard ucet vie predavat novy tovar??myslim tak ze ma na obrazku vpredu vo svojom inzerate pasik "novy tovar"ja ked som mala standard ucet nevedela som :roll:
alebo to len ja? som tomu nerozumela? :roll: :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: ucet standard a novy tovar

od alex » Štv Feb 25, 2010 11:31 pm

inguli píše:chcem sa spytat ked ma niekto standard ucet vie predavat novy tovar??myslim tak ze ma na obrazku vpredu vo svojom inzerate pasik "novy tovar"ja ked som mala standard ucet nevedela som :roll:
alebo to len ja? som tomu nerozumela? :roll: :)

pod účtom štandard sa nemôže predávať nový tovar a ani sa nedá označiť.
žiaľ tato lišta s označením ostane užívateľom, ktorý mali predplatený účet silver a skončilo im členstvo. Musíme to ešte doladiť...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Štv Feb 25, 2010 11:34 pm

tak potom tam bude chyba? :roll: pri kkristinka?ma standard a novy tovar oznaceny..nic v zlom nechcem zle len som si myslela ze sa to zmenilo..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Feb 25, 2010 11:37 pm

inguli píše:tak potom tam bude chyba? :roll: pri kkristinka?ma standard a novy tovar oznaceny..nic v zlom nechcem zle len som si myslela ze sa to zmenilo..

ano chyba. dufam, že bude v čo najkradšej dobe doriešená
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Štv Feb 25, 2010 11:39 pm

diky za odpoved :) pekny vecer
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť