Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - ako predávate kočík?

ako predávate kočík?

od nelka09 » Pia Mar 05, 2010 9:34 pm

poradťe mi, ked predávam kombinovaný kočík, ako sa to väčšinou robí? posiela sa to na dobierku, alebo ako? bojím sa posielať na dobierku, lebo náhodou mi neprevezmú kočík, tak poriadne zaplatím za poštovné. ale zas na druhej strane, chápem aj kupujúce, žesa boja poslať na účet väčšiu čiastku penazí. ako postupovať?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ANTONIA » Pia Mar 05, 2010 9:52 pm

Ahoj nelka..ja som predala dva..jeden mi pani vyplatila a ja som ho potom samozrejme :wink: poslala..Druhy bol drahsi a vycitila so ze pani vaha poslat peniazky dopredu..tak som jej navrhla ze ak mi posle 1/3 na ucet, tak ja jej ho poslem na dobierku za ktoru zaplati zvysok...ja som mala istotu ze si ho vezme a ak by aj nie..tak naklady s postou a balnym som mala na ucte :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelka09 » Pia Mar 05, 2010 9:55 pm

diky, tak presne som to pani navrhla ale zatial nič. tak uvidíme či sa ozve. zatial pekne dakujem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ANTONIA » Pia Mar 05, 2010 10:17 pm

Drzim palce..inak pozrela som si ten kocik a je nadherny :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Mar 05, 2010 10:22 pm

a ako to posielate, ked má kočík nad 15kg? mate nejakú overenú kuriersku službu? Alebo to mam zabaliť do 2 balíkov (konštrukciu zvlášť a fusakotašku s doplnkami zvlášť) a poslať poštou?

Ozvali sa mi na kočík zatial všetci z daleka ... a ja váham ho posielať poštou. Najradšej takéto velké veci predávam osobne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelka09 » Pia Mar 05, 2010 10:32 pm

ja to chcem pani poslať cez kuriéra, ale neviem kolko to može stáť. má viacej častí-vajíčko, športovú časť a vaničku. nemá niekto skúsenosť kolko sa platí?aspoň približne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ANTONIA » Sob Mar 06, 2010 9:40 am

tak kurier netušim...moj mal vanicku a sportovu cast, poskladala som to co najlepsie.. citlive casti oblozila kartonom a cele zabalila do bulinkovej folie, poriadne poprelepovat, previazat a hlavne vysoko poistit :wink: ...aby posta davala pozor a obe dosli v poriadku 8) ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Sob Mar 06, 2010 10:27 am

Po diskusiach tu na BB...by som zvolila asi osobny odber.....mate istotu, ze obchodik prebehne OK...novy majitel si ho moze popozerat a rozhodnut sa na mieste........a nie potom sa zbytocne natahovat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelka09 » Sob Mar 06, 2010 10:30 am

aj ja by som zvolila osobný odber, ale som z Košíc a hlasia sa mi väčšinou z velkej vzdialenosti. ja chcem kúpiť športový kočík, ale čo sa mi páčia väčšinou su z BA.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Sob Mar 06, 2010 10:57 am

Ahoj,ja som predala 3 kočiky a kupila 2 cez net,najlepšie je poslat cez:express kurier-slo.pošta(pozri ich stranku a cennik),za priplatok-pride pre to ku vam domov a potom pekne doruči k adresatovi(je to najlacnejšie,najistejšie)...čo sa tyka penazi-ak ma kupujuca"skutočny zaujem!!!zaplati vašu sumu,alebo s tou zalohou-to je tiež riešenie...najlepšie riešenie,je ked si pon pride(ak to je možne)k vam domov,predidete možnej reklamacii a korunky mate hned...a nebudte sklamana,niektorymi kupujucimi-mne na 1 kočik pisalo dokopy asi"10"važnych zaujemcov...-na100%kupujucich,naisto beriem..atd...,a predala som ho až 12 zaujemkyni...takže nebudte sklamana:O)...ked ma niekto skutočny zaujem,tak vam zaplati v pohode na učet celu sumu-a hlavne možne problemy,vycitite pri komunikacii z dotyčnou...je to trochu pesimistickejši "pohlad na vec"-len vas chcem vyvarovat možnych komplikacii pri predaji..:O)....ps:ak niekto chce poslat takyto tovar(použivany kočik),na dobierku,o.k ale je na nom riziko a dodatočnu reklamaciu neuznavam(ale zase-v inzerate musi byt pravdivy popis dannej veci)...dufam,že som vam trošku pomohla...pekny den prajem :wink: :wink: :wink:

....a cenovo to je fajn približne napr.naposledy som predavala-drevenu postielku do 15 kg...cca 9eur,ked je z viac časti-treba to pobalit aspon do folie,poviazat aby to patrilo k sebe-odvažit a podla cennika-slovenska pošta-express kurier,zavolate 1-2 dni predtym objednavku a potom už len odošlete po kurierovi:O) :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Mar 06, 2010 1:48 pm

gonica píše:Po diskusiach tu na BB...by som zvolila asi osobny odber.....mate istotu, ze obchodik prebehne OK...novy majitel si ho moze popozerat a rozhodnut sa na mieste........a nie potom sa zbytocne natahovat.

moja reč ... kočík je háklivá vec, ja by som osobne bez toho,a by som ho videla nekupovala

aj pri mojom mam, že davam prednosť osobnému odberu ... no zatial nikto sa nehlási z bližšia, všetci chceli poštou... týžden komunikujeme a potom povedia, že zohnali bližšie ... nuž asi ho zaveziem do kamenneho bazaru tu v meste, lebo ho už takto predávam rok! A stále mi tu stojí... :? :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelka09 » Sob Mar 06, 2010 3:05 pm

no tak som sa s pani dohodla na kurierovi. niečo prispejem aj ja. spolu kočík zo všetkým príslušenstvom má 20kg. pozerala som cenník, ale nerozumiem tomu ako to učtujú. či len podľa váhy alebo aj podľa vzdialenosti.keby niekto vedel mi poradiť z košíc do Čadce, váha 20 kg. chcem ho predať, lebo za tie peniažky chcem kúpiť len športiak.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Sob Mar 06, 2010 6:07 pm

nelka09 píše:no tak som sa s pani dohodla na kurierovi. niečo prispejem aj ja. spolu kočík zo všetkým príslušenstvom má 20kg. pozerala som cenník, ale nerozumiem tomu ako to učtujú. či len podľa váhy alebo aj podľa vzdialenosti.keby niekto vedel mi poradiť z košíc do Čadce, váha 20 kg. chcem ho predať, lebo za tie peniažky chcem kúpiť len športiak.

Ahoj,ked tam zavolate a objednate si odvoz,pripadne to donesiete na poštu tam-povedia vam presnu sumu,ale je to len podla vahy,teda aspon myslim a nie podla vzdialenosti...najlepšie je tam zavolat na informacie a mate to z"prvej ruky"! :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Mar 06, 2010 6:49 pm

ja som pozerala, že keby som moj (15,2kg celý) posielala normálne poštou v 2 balíkoch (obidva poistené na 250€, 1. trieda), vyjde ma to okolo 10€

kedysi som chcela posielať detský bicyklík a vyšlo to vela (bolo to podla váha aj vzdialenosti), ale bolo to cez inú kuriersku službu. Nakoniec ho vzal manžel po ceste do práce autom a odovzdal osobne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Ned Mar 07, 2010 3:43 pm

ja som tiez predavala,ale tak,ze za peniaze z mojho hlbokeho som potrebovala kupit sportovy a pani mi sama navrhla,ze mi posle plnu sumu,nech si ho kupim ,lebo keby si ho hned vzali,ja by som bola 3 dni odstavena,odber vychadzal na vikend a oni si o dva tyzdne na to prisli pre ten hlboky-boli 200km od nas.Pani mi musela plne doverovat,boli sme stale na telefone,na maili,nas obchod trval vyse mesiaca,lebo zhanala dopredu kocik pre mimi kt. este len cakala.A nakoniec vsetko prebehlo v poriadku,pani bola s kocikom dokonale spokojna,a ja som tiez nemohla klamat o stave,lebo by som jej potom nemala peniaze z coho vratit.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť