Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - kde kúpiť????

kde kúpiť????

od majka30 » Ned Mar 07, 2010 1:11 pm

Ahojte babenky, potrebujem radu,...kde kúpim niečo také, aby mi moja dcérka neotvárala stále šuplíky a skrinky? :( Ani neviem, ako sa to volá...zábrana, alebo úchytka? Možno sa to dá vyrobiť aj doma z niečoho. Ale určite to poznáte, keď dookola upratujete po deťoch. V kuchyni, aj v detskej izbe...veľká vďaka za radu. :D Maja.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: kde kúpiť????

od Janka81 » Ned Mar 07, 2010 1:22 pm

majka30 píše:Ahojte babenky, potrebujem radu,...kde kúpim niečo také, aby mi moja dcérka neotvárala stále šuplíky a skrinky? :( Ani neviem, ako sa to volá...zábrana, alebo úchytka? Možno sa to dá vyrobiť aj doma z niečoho. Ale určite to poznáte, keď dookola upratujete po deťoch. V kuchyni, aj v detskej izbe...veľká vďaka za radu. :D Maja.

Hmm..tak toto ja nepoznám :P Môj malý mi nikdy nič nerozhadzoval a neotváral :wink:
Doteraz sa čudujem,že susedine dievky všetko otvarájú a lezú jej aj do kabelky a potom nevie,kde čo má...asi trošku aj vychovávať postupne treba :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Mar 07, 2010 1:26 pm

v IKEA aebo v dobrom detskom obchode od Canpol babies
naš tiež otváral, ale prilepila som niektoré "nebezpečné" šuflíky len bežnou lepiacou páskou
Do niekolkých som dala to, čo mohol vypratávať (hračky, staré časopisy) a on sa naučil chodiť len tam.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od majka30 » Ned Mar 07, 2010 2:13 pm

...áno, ale niekedy ma už bolia hlasivky...nebaví ma to už... :cry: istý čas
som také menej potrebné zásuvky a skrinky mala tiež zalepené páskou,
ale staršia dcéra teraz potrebuje každý jeden, na milión drobností a aj zbytočností, tak jej to dosť vadilo, že sa tam nemôže dostať...a odlepovať to zakaždým...hmm :? aj tak ďakujem za rady, a ešte si počkám na daľšie, však je nás tu dosť :wink: papa.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Mar 07, 2010 2:48 pm

polada a som to
v IKEA maju celú radu bezpečnostných prvkov:

http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/categ ... kea/16249/

okrem toho existuju od CANPOL, od CHICCO ... skús pohladať tu v Pre Deti: http://www.predeti.sk/?idmenu=186

ja mam rozdiel 5,5 roka, takže dcera tiež má kopu svojich blbostí, ktoré malý len rozhadzuje ... kupili sme v IKEA úložný system TROFAST a ona ma vyššie šuflíčky, tam sa on nedostane. Izbičku sme im tým predelili, aby mal každý svoje súkromie. Tiež ma nebaví stále sa s nimi hádať a upratovaž po nich veci, ktoré sa asi rozhadzujú samé, lebo nikto sa k tomu neprizná :x
Naposledy upravil sandras dňa Ned Mar 07, 2010 2:50 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od smisova » Ned Mar 07, 2010 2:50 pm

ako písala sandras
toto sú z ikei
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/90148691 :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od majka30 » Ned Mar 07, 2010 3:25 pm

vďakaaaa :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Ned Mar 07, 2010 3:46 pm

mne moja chodila v kuchyni kde su pribory a noze a mame uchytky ako kolecka,a tam kde nemohla ist som spojila dva sufle gumkou a postupne sa naucila ze tam je "bo" a uz nechodi,ale sacky a utierky to roztrepava furt,ja ju aj necham,ked je ticho :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od majka30 » Pon Mar 08, 2010 10:40 am

:D :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Mar 08, 2010 1:37 pm

Ljublju píše:mne moja chodila v kuchyni kde su pribory a noze a mame uchytky ako kolecka,a tam kde nemohla ist som spojila dva sufle gumkou a postupne sa naucila ze tam je "bo" a uz nechodi,ale sacky a utierky to roztrepava furt,ja ju aj necham,ked je ticho :lol:

Ked je ticho,je dobre :lol: :lol: :lol: len ked je už veľké ticho,treba zvýšiť pozornosť :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pon Mar 08, 2010 5:39 pm

záleží od dieťaťa ... niektoré si daju povedať, iné neposlúchnu a nepomože nič, len šuflík poriadne zabezpečiť

ja mam doma 2 deti, pri dcere sme museli všetko vykladať a schovávať, všetko vyberla, vyťahovala, pchala hned do úst a neposlúchla ani za nič (zvedavosť bola silnejšia). ked sme jej niečo prilepili, dokázala pri tom plakalť a nerváčiť aj pol dna. Radšej sme nebezpečné veci odstránili z dohladu.
Syn zasa poslúchol, ked sme niečo zakázali. A ked sme niečo zavreli a nešlo mu to otvoriť, po chvílke to vzdal a viac tam nechodil. Takže sme ho pekne naučili, čo nemože a nechodí tam.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od emkadanka » Str Apr 07, 2010 10:01 pm

Ja som kúpila v Žiline - s detskými potrebami, ale tešila som sa len chvíľu, kým som ich lepila. Malá prišla, raz potiahla šuflík a bolo po... Otvorila si. Pomohlo, keď som jej potom, čo to urobila, povedala. že tam nemôže, že to sú hračky pre maminky. Keď ide okolo, len sa chytí šuflíka, ale neotvorí. Predtým to bola zábava. Škoda peňazí, dosť to stálo a je mi to nanič. Danica
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť