Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - poslat balik vlakom

od sandras » Str Mar 17, 2010 9:28 pm

mo otec si kedysi daval posielať veci po autobusákoch ... z Čiech bežne. V Brne to dali šoferovi a tu u nás sme počkali pri linkovom buse a vzali sme si to. Neboli to zvieratá, ale občas nejaká súčiastka do auta a také veci, ale šoferi to normálne brali, neviem, či im za to davali "na pivko", alebo to urobili aj zadarmo.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Mar 17, 2010 9:41 pm

hej da sa aj tak,po niekom poslat,ked je to priamy spoj,a porosis,popr. nieco "das ako pozornost" a dotycna caka v tom case priamo na mieste....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Štv Mar 18, 2010 9:45 am

pani pisala,ze sa bezne posielaju baliky vlakom,ale ze nie ako zviera,ale ako krehky balik :shock:

tak to urcite neposlem!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Mar 18, 2010 10:42 am

Ljublju píše:pani pisala,ze sa bezne posielaju baliky vlakom,ale ze nie ako zviera,ale ako krehky balik :shock:

to teda neviem,ale ja byvam v Kutoch (to je velka zel.stanica)od nas idu vlaky na 4 smere,aj do CZ,a neposiela sa od nas.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janka97 » Štv Mar 18, 2010 12:00 pm

Ljublju píše:pani pisala,ze sa bezne posielaju baliky vlakom,ale ze nie ako zviera,ale ako krehky balik :shock:

No neviem si predstaviť že chytím balík do ruky s tým že je tam sklo alebo poháre a v tom balíku začne niečo škriabať alebo hýbať sa asi by som to pustila na ze m a chúďatko korytnačka.. :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Mar 18, 2010 2:48 pm

sisu22 píše:baby teraz som hovorila s mutti,robi na poste,posta taku sluzbu neposkytuje(len tie vcely) a vlakom sa uz asi 5 rokov tiez baliky neposielaju.

To vážne???ja som myslela,že hej :cry: Tak to nás dostali..potom už len súkromné spoločnosti zostávajú--ale tie si aj naúčtujú :roll: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť