Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Nové kategórie + "pre dvojičky"

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Nové kategórie + "pre dvojičky"

od admin » Pia Mar 19, 2010 3:37 am

Pridali sme nové kategórie: Autosedačky od 15 do 36 kg, Šperky, Domáce potreby, Kozmetika/Drogéria, Ponuky práce a tiež veľmi požadovanú kategóriu "pre dvojičky". Ako pridať inzerát do tejto kategórie sa dozviete v sekcií FAQ vpravo hore. (bod č.6)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bajina » Pia Mar 19, 2010 6:07 pm

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, čo robiť vtedy, keď sa mi pri pridávaní nového inzerátu v ponuke kategórií nezobrazujú nové kategórie, mám tam len tie pôvodné, ktoré boli predtým, čiže keď chcem pridať inzerát do kategórie šperky alebo kozmetika, nedá sa mi to. Ďakujem. Jana
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Pia Mar 19, 2010 6:11 pm

Aky perhliadac a aku verziu pouzivate?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bajina » Pia Mar 19, 2010 6:34 pm

Používam prehliadač Mozilla Firefox 3.5.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Sob Mar 20, 2010 1:37 pm

Testovali sme to aj v tej starsej vezri a funguje to. Ked budete prihlasena a budete na formulari pridavania inzeratu stlacte kombinaciu klaves ctrl + F5,to Vam spravi dokanaly refresh stranky. Ak to nepomoze, skuste v inom prehliadaci napr. Internet Explorer 7 alebo 8, alebo Google Chrome.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bajina » Ned Mar 21, 2010 2:10 pm

Ďakujem, už mi to funguje.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Nové kategórie + "pre dvojičky"

od babatka » Ned Mar 21, 2010 9:51 pm

admin píše:Pridali sme nové kategórie: Autosedačky od 15 do 36 kg, Šperky, Domáce potreby, Kozmetika/Drogéria, Ponuky práce a tiež veľmi požadovanú kategóriu "pre dvojičky". Ako pridať inzerát do tejto kategórie sa dozviete v sekcií FAQ vpravo hore. (bod č.6)

Ahoj, chcem sa spýtať, mám inzeráty v sekcii dvojčatá ako kočíky, a chcela by som zmeniť zaradenie, do : pre dvojičky. No keď si kliknem , že chcem upraviť inzerát, nie je tam pre dvojičky, len v kočíkoch. Takže z toho mi vychádza, že už moje staršie inzeráty nemôžem preložiť do tej skupiny??? :idea: Dúfam, že som to vysvetlila dosť zrozumiteľne. Ďakujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od luckab » Ned Mar 21, 2010 10:44 pm

No podľa mňa ich budete musieť vymazať a nanovo nahrať už so zaradením do skupiny pre dvojičky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Nové kategórie + "pre dvojičky"

od alex » Ned Mar 21, 2010 11:01 pm

babatka píše:
admin píše:Pridali sme nové kategórie: Autosedačky od 15 do 36 kg, Šperky, Domáce potreby, Kozmetika/Drogéria, Ponuky práce a tiež veľmi požadovanú kategóriu "pre dvojičky". Ako pridať inzerát do tejto kategórie sa dozviete v sekcií FAQ vpravo hore. (bod č.6)

Ahoj, chcem sa spýtať, mám inzeráty v sekcii dvojčatá ako kočíky, a chcela by som zmeniť zaradenie, do : pre dvojičky. No keď si kliknem , že chcem upraviť inzerát, nie je tam pre dvojičky, len v kočíkoch. Takže z toho mi vychádza, že už moje staršie inzeráty nemôžem preložiť do tej skupiny??? :idea: Dúfam, že som to vysvetlila dosť zrozumiteľne. Ďakujem

skušala som vam to a upraviť to ide. date si upraviť inzerat a potom najprv vyberiete kategoriu napr. body (normlane v deckom oblečeni) a až potom zaškrtnete okienko pre dvojičky (ktore sa vam tam ukaže až keď vyberiete kategoriu)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od babatka » Pon Mar 22, 2010 1:14 pm

Ďakujem, už to ide, sama by som na to určite neprišla :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť