a to bolo čo za eschop preboha??,allora píše:Prosím Vás nemáte niekto skusenosti s reklamáciou ak som si kupila z eshopu ,kde predávaju oblečenie... legíny a nesedia mi,su mi totiž male..môžem ich vratit??avšak ked som balík otvorila nebola tam ani faktura ani legíny nemaju visačku ze su nove...poradte mi niekto prosím

Janka81 píše:a to bolo čo za eschop preboha??,allora píše:Prosím Vás nemáte niekto skusenosti s reklamáciou ak som si kupila z eshopu ,kde predávaju oblečenie... legíny a nesedia mi,su mi totiž male..môžem ich vratit??avšak ked som balík otvorila nebola tam ani faktura ani legíny nemaju visačku ze su nove...poradte mi niekto prosím
![]()

allora píše:Janka81 píše:a to bolo čo za eschop preboha??,allora píše:Prosím Vás nemáte niekto skusenosti s reklamáciou ak som si kupila z eshopu ,kde predávaju oblečenie... legíny a nesedia mi,su mi totiž male..môžem ich vratit??avšak ked som balík otvorila nebola tam ani faktura ani legíny nemaju visačku ze su nove...poradte mi niekto prosím
![]()
www.starstyle.sk
dost že som na ne dlho čakala a ešte zbytočne..
uz som sa dočitala na stranke že sa dá do 7 dni tovar vratit ale uz odtial asi nikdy neobjednámmm

Janka81 píše:allora píše:Janka81 píše:a to bolo čo za eschop preboha??,allora píše:Prosím Vás nemáte niekto skusenosti s reklamáciou ak som si kupila z eshopu ,kde predávaju oblečenie... legíny a nesedia mi,su mi totiž male..môžem ich vratit??avšak ked som balík otvorila nebola tam ani faktura ani legíny nemaju visačku ze su nove...poradte mi niekto prosím
![]()
www.starstyle.sk
dost že som na ne dlho čakala a ešte zbytočne..
uz som sa dočitala na stranke že sa dá do 7 dni tovar vratit ale uz odtial asi nikdy neobjednámmm
To som ti aj chcela napísať,že všade môžeš do 7 dní poslať späťale doklad Ti poslať mali..ono to vlastne nie je reklamácia--len bud výmena,alebo vrátenie..

Janka81 píše:hmmm..to poštovné aj mna žerie![]()
a hlavne,ked sa niečo vracia
ale našťastie sa mi to stáva minimálne

allora píše:Prosím Vás nemáte niekto skusenosti s reklamáciou ak som si kupila z eshopu ,kde predávaju oblečenie... legíny a nesedia mi,su mi totiž male..môžem ich vratit??avšak ked som balík otvorila nebola tam ani faktura ani legíny nemaju visačku ze su nove...poradte mi niekto prosím

inguli píše:je to stranka pani s nickom egrimark...myslim tym ze ten eshop vlastni ona

Jenny794613 píše:allora píše:Prosím Vás nemáte niekto skusenosti s reklamáciou ak som si kupila z eshopu ,kde predávaju oblečenie... legíny a nesedia mi,su mi totiž male..môžem ich vratit??avšak ked som balík otvorila nebola tam ani faktura ani legíny nemaju visačku ze su nove...poradte mi niekto prosím
Ahoj, ty si si odomna nekupovala náhodou to ružové Ed Hardy tričko ? Ak áno tak sa poznáme. Ak nie tak prepáč, tá baba ma taky isty nick na pokeci. Chcem sa spýtať, ktoré legínky si si konkrétne kupovala ? Ak sú ti malé tak mne by možno mohli byť ak sú S alebo XS. Ak chces pošli mi ktoré su to, mozno ich od teba kupim za tu cenu, ktoru si za ne dala ty.

allora píše:Jenny794613 píše:allora píše:Prosím Vás nemáte niekto skusenosti s reklamáciou ak som si kupila z eshopu ,kde predávaju oblečenie... legíny a nesedia mi,su mi totiž male..môžem ich vratit??avšak ked som balík otvorila nebola tam ani faktura ani legíny nemaju visačku ze su nove...poradte mi niekto prosím
Ahoj, ty si si odomna nekupovala náhodou to ružové Ed Hardy tričko ? Ak áno tak sa poznáme. Ak nie tak prepáč, tá baba ma taky isty nick na pokeci. Chcem sa spýtať, ktoré legínky si si konkrétne kupovala ? Ak sú ti malé tak mne by možno mohli byť ak sú S alebo XS. Ak chces pošli mi ktoré su to, mozno ich od teba kupim za tu cenu, ktoru si za ne dala ty.
hej awooj,hej kupovala som ho od teba,krasnucke ed hardy.no to som ja tak ja ti ich pošlem nafotene na mail:)

inguli píše:allora píše:Jenny794613 píše:allora píše:Prosím Vás nemáte niekto skusenosti s reklamáciou ak som si kupila z eshopu ,kde predávaju oblečenie... legíny a nesedia mi,su mi totiž male..môžem ich vratit??avšak ked som balík otvorila nebola tam ani faktura ani legíny nemaju visačku ze su nove...poradte mi niekto prosím
hej awooj,hej kupovala som ho od teba,krasnucke ed hardy.no to som ja tak ja ti ich pošlem nafotene na mail:)
http://www.babybazar.sk/Leskl-leg-ny--id2313827.html

inguli píše:prepac chcela som vam len pomoctale od nej si kupovala
mozno ich ma v albume