alex píše:Sme radikludne nam napiš tie detailiky
stale sa niečo vylepšuje...

Janka81 píše:alex píše:Sme radikludne nam napiš tie detailiky
no ved si všímamtie všeobecné pripomienky poznáš a budem radšej ticho..haha k týmto referenciám..nedalo by sa tam ešte rozdeliť nákup a predaj?lebo ktosi tu raz písal,že kvôli nákupu sa tie hviezdičky strácajú,či čo
![]()
mám v tom trošku hokej..ale aj ja som si všimla,že moje hviezdičky nie sú "na poriadku
![]()
![]()
a pochybujem,že to maminy napáchali
![]()
![]()
a ešte stále neviem,ako písať ref. ,aby sa ukázala položku nákupu,či predaja
hmm záhada pre mna
![]()

alex píše:Janka81 píše:alex píše:Sme radikludne nam napiš tie detailiky
no ved si všímamtie všeobecné pripomienky poznáš a budem radšej ticho..haha k týmto referenciám..nedalo by sa tam ešte rozdeliť nákup a predaj?lebo ktosi tu raz písal,že kvôli nákupu sa tie hviezdičky strácajú,či čo
![]()
mám v tom trošku hokej..ale aj ja som si všimla,že moje hviezdičky nie sú "na poriadku
![]()
![]()
a pochybujem,že to maminy napáchali
![]()
![]()
a ešte stále neviem,ako písať ref. ,aby sa ukázala položku nákupu,či predaja
hmm záhada pre mna
![]()
Tie hviezdičky boli nepovinne, bolo to len niečo naviac, teraz už by mali byť povinne (ale ešte premyšlame ako to spraviť) Nie každy ich totiž vyplnil a potom ani nepribudalo to tzv vyfarbenie hviezdičiek.
Rozdelenie na predaj-nakup sa robiť nebude (bolo by to zrejme moc komplikovane) treba len do popisu, ktory je tiež už povinny napisať o čo sa jednalo.
Ak chceš aby sa ukazalo na aky inzerat reaguješ referenciou, treba referenciu pisať cez dany inzerat. Len ešte premyšlame ako to spraviť, nakoľko ak predavajuca vymaže dany inzerat už sa to tam nezobrazi.

Janka81 píše:
Ahojky,,dík za vyčerpávajúcu odpoved![]()
![]()
![]()
Mna len preto napadlo to rozdelenie,lebo som myslela,že kvôli nákupu ubúdajú hviezdičky..lebo to tu fakt niekde ktosi písala v tých ref asi aj stačí,aby bolo nejak systémom napísané,o čo šlo..nemusí byť link,či tak nejak....takže ak ho niekto vymaže-myslím ten tovar..nič sa diať nebude,lebo popis tam bude nejaký..
A vieš čo alex ..mohlo by sa niečo spraviť s tým online..lebo každý má v tom hokej,kto tu je a kto niedá sa to nejak,aby to ukazovalo len skutočný stav aj ked to zavriem len krížikom??viem,že niekde to tak v poho funguje--aby sa kočky stále nerozčulovali,že niekto tu je a neodpisuje,,a ten dotyčný tu chúda vôbec nie je
![]()
![]()

alex píše:Janka81 píše:
Ahojky,,dík za vyčerpávajúcu odpoved![]()
![]()
![]()
Mna len preto napadlo to rozdelenie,lebo som myslela,že kvôli nákupu ubúdajú hviezdičky..lebo to tu fakt niekde ktosi písala v tých ref asi aj stačí,aby bolo nejak systémom napísané,o čo šlo..nemusí byť link,či tak nejak....takže ak ho niekto vymaže-myslím ten tovar..nič sa diať nebude,lebo popis tam bude nejaký..
A vieš čo alex ..mohlo by sa niečo spraviť s tým online..lebo každý má v tom hokej,kto tu je a kto niedá sa to nejak,aby to ukazovalo len skutočný stav aj ked to zavriem len krížikom??viem,že niekde to tak v poho funguje--aby sa kočky stále nerozčulovali,že niekto tu je a neodpisuje,,a ten dotyčný tu chúda vôbec nie je
![]()
![]()
To sa mi nezda že by ubudali, ale keď dáva predávajúca referenciu, tak ona nemôže zadať aj hviezdičky (čas doručenia, popis položky). Neviem ako by sem to vymysleli...
O tom online vieme, to sa bude ešte upravovať

madema píše:Aj ja chválim... je to pekne prehľadné, len sa chcem opýtať, že keď ja zadávam pozit. referenciu kupujúcemu, že spoľahlivo prebral dobierku, musím zadávať aj to doplnkové hodnotenie -hviezdičky? Lebo práve som dala referenciu a nešlo mi to odoslať bez toho, aby som zadala popis tovaru, komunikáciu a čas doručenia... (čas doručenia a stav tovaru by mali hodnotiť len kupujúci, nie? )

janka97 píše:Jááááj tiež som si všimla nové hodnotenia a hodnotím ich na 1************** a ešte pochvala dievčence táto diskusia by mala byť ukážková, fakt takto by mala vyzerať diskusia. Máte u mňa jedno veľké +![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

madema píše:ano ano ano--pekne všetky hviezdičky odklikať![]()
![]()
Ja dávam ref až ked obchodík úspešne prebehne..aby som sa neunáhlila
![]()
ved my chceme,aby aj hviezdičky pekne svietili
![]()
![]()

madema píše:Aj ja chválim... je to pekne prehľadné, len sa chcem opýtať, že keď ja zadávam pozit. referenciu kupujúcemu, že spoľahlivo prebral dobierku, musím zadávať aj to doplnkové hodnotenie -hviezdičky? Lebo práve som dala referenciu a nešlo mi to odoslať bez toho, aby som zadala popis tovaru, komunikáciu a čas doručenia... (čas doručenia a stav tovaru by mali hodnotiť len kupujúci, nie? )