Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Len tak pokecat

Len tak pokecat

od dannii » Pia Apr 02, 2010 8:15 pm

:lol: tak co zabky ako sa mame?dlho sme nepisali,vy viete ktore :D :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Len tak pokecat

od adinka33 » Pia Apr 02, 2010 8:29 pm

dannii píše::lol: tak co zabky ako sa mame?dlho sme nepisali,vy viete ktore :D :D :D :D :D

achooooooooooooooooooooooooooooooj, žubrienka.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

čo oxiduješ? :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Apr 02, 2010 8:42 pm

cica ja som sama doma,som makala upratovala a zajtra do prace,to su mi teda sviatky :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pia Apr 02, 2010 8:52 pm

dannii píše:cica ja som sama doma,som makala upratovala a zajtra do prace,to su mi teda sviatky :(

čooooo :?:

:roll: :roll: :roll:

:( :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Apr 02, 2010 9:00 pm

nooooooooooo,proste uzas,uzas,je mi smutno nudim, sa,sla by som dakam
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pia Apr 02, 2010 9:07 pm

:cry: :cry: :cry:

pekne, pekne,,,,

ale pozdravuje ťa sisu,,, mi volala,,,

:wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Apr 02, 2010 9:08 pm

dakujeeeeem,aj ja ju pozdravujem :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pia Apr 02, 2010 10:39 pm

ale zdravim buchty lekvarove :lol: tie mam najradsej :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pia Apr 02, 2010 10:40 pm

Ako sa mam moja krasna Emuška?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Ned Apr 04, 2010 10:56 pm

cau Sisuuuuuuuuu,no je na Zahori s tatom,som bola dnes aj ja,ale uz som doma,vsak rano do prace :x :x :x :x :x :x .co mas nove,ako maly??????vsetko pis,rozpravaj,prehanaj :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Apr 04, 2010 11:09 pm

Som akurat Adke hovorila,ze uz ani neviem ako vyzeras :D :( maly ma konecne novu velikansku postel,tak sa tesi :D sme malovali,uz bola kupena,len sme ju nechceli montovat-ze az vymalujeme :D dokopy nic nove,cakam na vyjadrenie zo skolky ci mi ho vezmu a sup niekam do robotky. V oktobri som mala sud,a predpokladam,ze pojdem na dalsi-ten .... je sibnuty,no ved potom ti porozpravam :wink: ty ako?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Apr 07, 2010 9:59 am

no tak parada,uzz je maly,velky chlap a ako s drahym,vsak ja nic neviem.do robotky sa uz asi tesis co?a co ten sud?drbo robi problemy?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Apr 07, 2010 11:38 am

dannii píše:no tak parada,uzz je maly,velky chlap a ako s drahym,vsak ja nic neviem.do robotky sa uz asi tesis co?a co ten sud?drbo robi problemy?

s drahym ok,akurat dnes frfla,mi isiel vymienat topanky za vacsie :lol: sprosta som si nechala poradit od predavacky,a tlacili ako svina,tak drahy frflal ze tam ma ist so zenskymi botami :lol: chcem ist do robotky,len ked mi maleho nezoberu,tak mozem cusat dalsi rok doma. Co sa tyka to "drba" -sud dopadol tak ako som chcela,8mes. za malym nebol,sud bol v oktobri,papiere dosli v novembri a nedosliel,dosiel az vo februari ked ma nasralo,ze stale vyckavam,tak som mu volala,dva krat dosiel-chcel maleho von(asi aby ho ludia vydeli),povedala som nie(to ma aj zo sudu,ze len v mojej pritomnosti)odisiel a nedosiel,tak asi to da zase na sud,ale neviem co tam chce zase nakecat.Som povedala,ze poviem sudkyni nech da vysetrit jeho dusevny stav a potom dovolim aby bol z malym aj osamote.On je chory. Maly mu hovoril ujo,tak komedia ako hovado :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Str Apr 07, 2010 1:25 pm

sisu22 píše:
dannii píše:no tak parada,uzz je maly,velky chlap a ako s drahym,vsak ja nic neviem.do robotky sa uz asi tesis co?a co ten sud?drbo robi problemy?

s drahym ok,akurat dnes frfla,mi isiel vymienat topanky za vacsie :lol: sprosta som si nechala poradit od predavacky,a tlacili ako svina,tak drahy frflal ze tam ma ist so zenskymi botami :lol: chcem ist do robotky,len ked mi maleho nezoberu,tak mozem cusat dalsi rok doma. Co sa tyka to "drba" -sud dopadol tak ako som chcela,8mes. za malym nebol,sud bol v oktobri,papiere dosli v novembri a nedosliel,dosiel az vo februari ked ma nasralo,ze stale vyckavam,tak som mu volala,dva krat dosiel-chcel maleho von(asi aby ho ludia vydeli),povedala som nie(to ma aj zo sudu,ze len v mojej pritomnosti)odisiel a nedosiel,tak asi to da zase na sud,ale neviem co tam chce zase nakecat.Som povedala,ze poviem sudkyni nech da vysetrit jeho dusevny stav a potom dovolim aby bol z malym aj osamote.On je chory. Maly mu hovoril ujo,tak komedia ako hovado :lol:

... :lol: :lol: :lol: :lol: že ujo,,,, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Apr 07, 2010 2:32 pm

to fakt muselo klesnut jeho ego,ale nam ho pozdvihlo a naladicku mam jak hovado po precitani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť