Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Inzeráty odkazujúce na iný web (komerčné)

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Inzeráty odkazujúce na iný web (komerčné)

od lubica2403 » Štv Apr 15, 2010 10:47 pm

Dobrý deň, neviem,ako mám rozumieť tejto možnosti. Až teraz som si všimla,že tu také niečo je ponúknuté pri členstve gold,ktoré mám zaplatené.Znamená to, že v inzeráte môžem zadať odkaz na moju webovú stránku? Alebo som to zle pochopila? Taký odkaz sa mi nedá vložiť ani do správ - napr. sa niekto pýta, či mám aj iné bicykle ako ten,na ktorý si klikol.A keďže tu je vyhľadávanie vo vlastných inzerátoch nemožné, je pre mňa jednoduchšie nájsť si bicykle na mojej webovej stránke a záujemcovi napísať odkaz na moju stránku,kde oveľa jednoduchšie nájde, čo chce.Lenže ten odkaz mi tu nejde vložiť. Môžete mi prosím vysvetliť,ako to vlastne je? Ďakujem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Pia Apr 16, 2010 10:06 am

V popise inzeratu, alebo vo vasich obchodnych podmienkach mozete uvadzat odkaz na svoju, pripadne na ine web stranky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Pia Apr 16, 2010 10:12 am

Ďakujem. Vyskúšam :-) Pekný víkend!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť