Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Poplatok banky za vklad

Poplatok banky za vklad

od StankaKO » Štv Apr 29, 2010 7:50 am

Za všetkých predávajúcich by som chcela požiadať kupujúcich, aby si pri hotovostnom vklade peňazí na účet platili poplatok 0,45 eur, ktorý si účtuje banka ako poplatok za vklad, neplatíte to navyše nám, ale ak si ho nezaplatia napr. 10-ti tak nám odrátava z naších peňazí skoro 5 eur!!!!tak Vás prosím aby ste si to uvedomili, Vám by sa to nepáčilo tiež.ĎAKUJEM[/b]
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katrakova » Štv Apr 29, 2010 12:53 pm

to je pravda,napr.mne stahuje banka 0,50 centov,ja to ale uvadzam pri kazdej sume,ze maju uhradit aj poplatok pri priamom vklade...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Štv Apr 29, 2010 1:29 pm

ja to mam tiez napisane a malo kto si to zaplati a ja nato pridem az o mes na vypise :-(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 959touareg » Štv Apr 29, 2010 2:46 pm

U nas vo VUB-ke normalne ak priamo vkladate niekomu na ucet si pracovnicka hned vypyta od vas 0,50€ navyse.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Apr 29, 2010 2:57 pm

959touareg píše:U nas vo VUB-ke normalne ak priamo vkladate niekomu na ucet si pracovnicka hned vypyta od vas 0,50€ navyse.....

to fakt? to počujem 1x - to je super, lebo väčšinou keď sa ešte v banke spytate, že či sa plati za priamy vklad, poviedia NIE a nasledne to majitelovi účtu strhnu :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Štv Apr 29, 2010 3:11 pm

ahojte babenky a nahodou nevie niektora z vas aky je poplatok za vklad do mbank.

Ale mate pravdu ja som to tiez nevedela az na konci s vypisom medzi zrazenymi polozkami bolo hotovostne vklady 3,50E a slo to z mojho uctu teraz uz hovorim kazdemu ze ked vklada priamo na ucet nech si to prirata ved aj ked je to 0,50E ale ked to spravia 5 tak sa ta suma zvysuje.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Apr 29, 2010 3:21 pm

kriskovalud píše:ahojte babenky a nahodou nevie niektora z vas aky je poplatok za vklad do mbank.

Ale mate pravdu ja som to tiez nevedela az na konci s vypisom medzi zrazenymi polozkami bolo hotovostne vklady 3,50E a slo to z mojho uctu teraz uz hovorim kazdemu ze ked vklada priamo na ucet nech si to prirata ved aj ked je to 0,50E ale ked to spravia 5 tak sa ta suma zvysuje.

Ludka,,a kde sa dá vkladať do mBank??ja mám aj túto banku,ale pobočky na vkladanie asi aj nemá :roll: vravelo sa niečo o vkladomatoch pre budúcnosť :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Apr 29, 2010 3:34 pm

kriskovalud píše:ahojte babenky a nahodou nevie niektora z vas aky je poplatok za vklad do mbank.
.

do M-bank sa nedá priamo vkladať ... jediná možnosť je prevod z inej banky (poplatok sa neplatí), alebo šekom na pošte, vtedy zaplatí pri podávaní šeku kupujúca na pošte poplatok a príjemca v m-bank neplatí nič
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 959touareg » Štv Apr 29, 2010 3:44 pm

alex píše:
959touareg píše:U nas vo VUB-ke normalne ak priamo vkladate niekomu na ucet si pracovnicka hned vypyta od vas 0,50€ navyse.....

to fakt? to počujem 1x - to je super, lebo väčšinou keď sa ešte v banke spytate, že či sa plati za priamy vklad, poviedia NIE a nasledne to majitelovi účtu strhnu :?

Naozaj. Viem to z vlastnej skusenosti. Asi pred mesiacom som bola vkladat priamo vo VUB-ke a pani za prepazkou mi hned povedala, ze si este prosi 50 centov navyse, odvovodnila to tym, ze potom ich klientom na konci mesiaca strhavaju z ich uctu a pokial sa im nakopi viac takychto vkladov, tak im vyskoci vysoka polozka, ktoru im musia stahovat, ze to robia takto surovo iba 2 mesiace, nakolko sa im stazuju klienti....uvedomela banka.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anabelaxs » Štv Apr 29, 2010 5:08 pm

ja si dávam posielať peniaze na vkladnú knižku, v tej istej banke mám aj účet, takže cez IB si pozriem aj vklady na knižke , nikto my nemusí platiť žiadny poplatok a keď tam mám viac tak si idem vybrať a tiež za výber nič neplatím :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Apr 29, 2010 5:46 pm

alex píše:

ja viem, že strhnú 50 centov, ale nie hned, ale vyčíslia to až na konci mesiaca v poplatkoch ... a to už je často aj 2-3 týždne po obchodíku a vy už ani nemáte chuť vypisovať o tom kupujucej, kedže niekedy ani nenapíšu, že vkladali priamo, zistíte to až podla poplatkov :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Apr 29, 2010 5:47 pm

959touareg píše:Asi pred mesiacom som bola vkladat priamo vo VUB-ke a pani za prepazkou mi hned povedala, ze si este prosi 50 centov navyse, odvovodnila to tym, ze potom ich klientom na konci mesiaca strhavaju z ich uctu a pokial sa im nakopi viac takychto vkladov, tak im vyskoci vysoka polozka, ktoru im musia stahovat, ze to robia takto surovo iba 2 mesiace, nakolko sa im stazuju klienti....uvedomela banka.....
skor uvedomelá pani pokladníčka ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 959touareg » Štv Apr 29, 2010 6:42 pm

sandras píše:
959touareg píše:Asi pred mesiacom som bola vkladat priamo vo VUB-ke a pani za prepazkou mi hned povedala, ze si este prosi 50 centov navyse, odvovodnila to tym, ze potom ich klientom na konci mesiaca strhavaju z ich uctu a pokial sa im nakopi viac takychto vkladov, tak im vyskoci vysoka polozka, ktoru im musia stahovat, ze to robia takto surovo iba 2 mesiace, nakolko sa im stazuju klienti....uvedomela banka.....

Nie SANDRAS, neurobila som chybu, ako som pisala , tak som to aj myslela, ze uvedomela banka, nakolko to dostali vsetci prikazom na porade, ze musia pytat tych par centov navyse pri kazdom vklade od ludi. Nemyslite si, ze by to robila pracovnicka iba tak, ze ju trapi nejaky klient. Ta by na to z vysoka kaslala. Ale dostali to z vedenia prikazom!
Takze podciarkovat mi to nemusite ako chybu v skole, nie sme tam predsa, aj ked vas chapem, profesijna deformacia....no nie sme deti a nie kazdemu to padne dobre.Ale ucitelky to uz maju v sebe. Tym sa vas nechcem dotknut, no vytacaju ma ludia, teraz nemyslim vas, ktory napriklad zacnu upozornovat na chyby v texte. Ved je to trapne. Tu sa diskutuje a nepise diktat. Ved ked clovek pise v rychlosti, predsa sa stane, ze urobi preklep, chybu. Sice sa najdu aj mudre duse, ktore napisu, ze sa to nema stat ani v rychlosti....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Apr 29, 2010 6:50 pm

959touareg píše:
sandras píše:

Nie SANDRAS, neurobila som chybu, ako som pisala , tak som to aj myslela, ze uvedomela banka, nakolko to dostali vsetci prikazom na porade, ze musia pytat tych par centov navyse pri kazdom vklade od ludi. Nemyslite si, ze by to robila pracovnicka iba tak, ze ju trapi nejaky klient. Ta by na to z vysoka kaslala. Ale dostali to z vedenia prikazom!
Takze podciarkovat mi to nemusite ako chybu v skole, nie sme tam predsa, aj ked vas chapem, profesijna deformacia....no nie sme deti a nie kazdemu to padne dobre.Ale ucitelky to uz maju v sebe. Tym sa vas nechcem dotknut, no vytacaju ma ludia, teraz nemyslim vas, ktory napriklad zacnu upozornovat na chyby v texte. Ved je to trapne. Tu sa diskutuje a nepise diktat. Ved ked clovek pise v rychlosti, predsa sa stane, ze urobi preklep, chybu. Sice sa najdu aj mudre duse, ktore napisu, ze sa to nema stat ani v rychlosti....

Tak to asi každá Vúb robí inak..lebo mne v Blave ked vkladajú,vždy stahnu 0,5€ a neplatí to ten,čo to vkladá :roll: :roll: :roll: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Apr 29, 2010 7:13 pm

959touareg píše:
sandras píše:

ja som nemyslela ani nepodčiarkla preto, že by som si myslela, že ste urobila chybu ... trošku ste to nepochopila, no neva... myslela som to v tom zmysle, že to mohla byť individuálna akcia konkretnej pokladníčky, prípadne pobočky. Podčiarkla som to len preto, aby som vyznačila, na čo reagujem

trošku trápno-smutné skor je, že na mna vyťahujete informácie o mojom povolani, (akoby to hralo rolu...) ... ale čo už, na tieto nálady spoločnosti som si už dááávno musela zvyknúť... ani sa nečudujem, že potom su deti také aké sú :( Profesijnú deformáciu zatial nemám (keby som ju mala podčiarknem aj chyby a to pekne po poriadku - červenou :lol: :lol: :lol: )

snád to dostali príkazom všade a nielen v pár pobočkách
lebo mne ešte prednedávnom (je to menej ako 2 mesiace) strhli vo VUB za vklad a zúčtovali to mne, nie vkladajúcej osobe :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť